|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije...
12.12.2007 13:22:08   
polly80
lp
vprašala bi samo,kdaj naj bi se začel mazati proti strijam,pa s čim???..sem v 16.tednu,pa ne vem,a se je že smiselno mazat?
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strije...
12.12.2007 13:29:18   
Ninica
seveda se je smiselno mazat. Lahko uporabljaš npr. kremo od Afrodite proti strijam ali pa z kakšno koli mastno kremo

LP, Ninica

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 13:32:51   
Taula
Seveda se maži že.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 13:33:51   
t*e*j*k*a
Mazati naj bi se začelo nekje po četrtem mesecu nosečnosti.
JAz uporabljam Vichy-jevo kremo proti strijam enkrat na dan, zdaj proti koncu nosečnosti pa se enkrat do dvakrat na dan namažem tudi z navadnim mlekom za telo.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 13:47:21   
15.7.
Jaz sem se mazala z mandljevim olje, pa ni nič nucal. kolegica je pa tudi uporabljala neko kremo, k jo je kupila v city parku (k je ena firma, am neki la"..., ma nevem kaj) pa tudi ni pomagalo.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 13:48:26   
mala pikica
S čimerkoli se mažeš, samo da je koža čimbolj navlažena in prožna. Jaz se že od začetka mažem z oljem, ker pa imam potem včasih zelo suho kožo, pa kombiniram še z mlekom, pa nobeno ni posebej proti strijam. In se moram pohvalit, da sem (zaenkrat) brez strij, v 38.tednu. Upam, da tako tudi ostane user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 13:49:01   
*mancaG*
jz sm se po prsih začela mazat okol 10t pa sm bla prepozna-mam ful strij(prsi so se mi pa povečale za 3št), po trebuhu pa nimam nobene strije še pa sm v 32/33t, mažem se z mlekom od dove!
ti se kr maž škodit ti ne more-razen če si na kej alergična-to pa pazi!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 13:49:58   
tasyo
Vsekakor mislim, da je pametno, da se mažeš. Ker koža se razteguje in potrebuje obilo vlage in nege. Če boš s tem preprečila strije, pa je drugo vprašanje - če si nagnjena k tem, verjetno ne bo pomagala nobena kremica, si pa vsaj ne boš očitala, da nisi storila vsega, kar je bilo v tvoji moči...
Jaz uporabljam Aventovo olje proti strijam, ker mi ful lepo diši in se zelo hitro vpije.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 13:50:08   
Taula
Če si nagnjen k strijam, ti nič ne bo pomagalo..jih boš imela, razlika je le da bi jih brez kreme imela verjetno še več. Jaz se mažam po bokih, trebuhu, dojkah z Eucerinovo kremo za user posted image , po ostalih predelih pa z mandljevo kremo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 13:50:23   
Anonimen
Maži maži; škodilo ne bo, če pa bo koristilo, pa boš videla po porodu.

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 13:50:46   
blazka
Ti se kr maži, ampak ne rabiš kupovat kakih user posted image dragih krem. Navadno mandljevo olje ali pa olivno olje je čisto dobro. Če imaš tako kožo boš dobila strije tako ali tako. Če pa imaš bolj elastično kožo, jih pa ne boš. Pa se mi zdi, da je tudi odvisno, koliko se zrediš v nosečnosti, pa kako velikega otroka boš imela (v trebuhu). Ja, strije so včasih nujno zlo, ki pridejo zraven nosečnosti.  

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 13:53:43   
Mbee
jst mislm d so kreme bolj psihična tolažba za nosečnico, da strije dobiš če imaš neelastično kožo, če se mažeš imaš potem vsaj čisto vest ker strije pridejo pa če cel dan ležiš v olju....jst se mažem samo zaradi "psihe" pa še to cca. enkrat na teden ker vmes enostavno pozabim pa zaenkrat še nimam nobene. kolegica se je mazala celo nosečnost k zmešana pa je imela trebuh čist do popka razpokan....če si elastičnauser posted image potem nimaš kej skrbet

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 14:12:43   
ribica23
ja strije so nadležni problem...meni so se že pojavile ko sem se nahitro za 15 kg zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PUJSKA VEMuser posted image user posted image user posted image user posted image
tako da vem veliko o tej nadlogi...treba se je skoz mazati z zelo mastni kremo ali kremam ki so prav namenjene tej problematiki..veliko je pa odvisno od posameznice od njenega tonusa kože...od življeniskih navad...zelo priporočljivo je pa ptje vode(2-3 l na dan)
jačim manj strij punce,jaz jih nažalost že imam!

papa

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 14:17:34   
jaša2
ti se kar pridno maži. jaz sem začela takoj. mi je pa kozmetičarka sama zmešala eno mažo(mešanica ne vem česa vse), ki jo tukaj uporablja dosti nosečnic, in nimam nobene strije. sevedaje pa odvisno od tipa kože. je pa treba mažo fajn vtret, ne samo namazat. fajn nežno zmasirat kožo.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 14:55:39   
petra a
jaz sem mazala z Eucerin oljem

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2007 15:11:36   
Leiah
Jaz mislim, da je škoda dajati denar za ne vem kako drage kreme. Najboljši približek koži je mandljevo olje, lahko ga kupiš v lekarni, ali pa v drugih marketih. Olje je najbolj mastno in najdlje drži vlago koži. Lahko pa poleg olja uporabljaš tudi mandljevo kremo ali mleko za telo - vem da se dobi od afrodite vse tri možne oblike.
Mazati pa se je dobro zato, ker se koža zelo suši in s tem ji povrneš naravno vlažnost. Če bo pa pomagalo proti strijam pa je drugo vprašanje, tako kot so že predhodnjice povedale je zelo odvisno koliko imaš elastično kožo! Škoditi seveda ne more.

Lp

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.12.2007 15:50:50   
ina82
Jaz sem se začela mazat od prvega meseca dalje in sicer sem  si v dm-marketu kupila olje in kremo proti strijam znamke dm in za oboje dala 5eur. Upam da bo pomagalo, sicer pa tako kot so ostale napisale je vse odvisno od prožnosti kože.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.12.2007 16:02:55   
Inigo
jst se mažem vse od takrat ko sem zvedela, da sem noseča.
kupila sem Eucerinovo olje in dobila grozno srbečico. to olje je namreč iz jojobinega in mandljevega olja. mandljevo olje pa je izredno alergeno in na določene tipe kože ne paše. meni ni...
zdaj pa se mažem z Afroditino kremo, ki je iz pšečinčih otrobov in je ok.

a mogoče katera ve, če obstaja kaka "lažja" krema? ta od afrodite je taka trda in občutek mi ni fajni po njej. jst bi nekaj nežnejšega...

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.12.2007 16:24:27   
Aurea
Meni prija navadno mandljevo olje iz lekarne, mažem se pa samo takrat, ko se spomnim user posted image  

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.12.2007 17:22:01   
eya
Jaz sem se že tako prej vsak dan po tuširanju namazala z melkom, potem sem tako nadaljevala, včasih tudi 2x na dan. Z različnimi mleki, losijoni, olji za telo. Nisem dobila nobene strije.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.12.2007 17:58:53   
benika
Seveda se začni mazat. Lahko uporabiš katerokoli krfemo ali olje proti strijam, mandljevo mleko, karkoli navlaži kožo. Je pa različno od nosečnice do nosečnice. Jaz sem se v 1user posted image  mazala ko nora, pa so se mi strije vseeno pojavile, v tej nosečnosti pa se ne mažem, strij pa ni na trebuhu. Pa upam, da jih tudi ne bo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2007 18:44:29   
Anonimen
olja!
jst se mažem že od tretjega mesca in do danes še nimam nobene strije,pa imam še tri tedne do konca.bomo videli kaj bo po porodu.namažem se pa zvečer in to kar tako,da je malo bolj na debelo.zjutraj pa še z mlekom.če me čez dan srbi se pa še takrat.uporabljam pa kremo Pragycare. dobiš jo v baby centru.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2007 19:31:07   
only_me
z ničemer se nisem mazala. Pa nobene strije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.12.2007 19:42:08   
Bonnie_RR
Jah, nekatere ste pač srečnice...user posted image

No, js sem se začela mazat nekje v 2. ali 3. mesecu user posted image , po nasvetu G sem uporabljala kar olivno olje, pa sem vseeno pridelala kar veliko strij (najhuje je na predelu stegen).user posted image
Kaj čem, imam strašno neelastično kožo in mi je kar precej popokala...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.12.2007 20:41:33   
Magi*
mazala sem se v prvi N, pred in med obema N, sedaj se 2x na dan mažem - strij za izvoz. mam pač kombinacijo neprožne kože in ogromnega trebuha.

kožo pa le maži, tudi občutek je boljši.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?