|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   striženje otrok v okolici celja
5.4.2009 13:14:38   
nincha
slišala sem,da nekje v celju ali okolici obstaja frizerski salon,kjer strižejo dojenčke in otroke..pa me zanima če kdo ve,kje je to?
hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: striženje otrok v okolici celja
5.4.2009 17:51:36   
Naty*Taja
povsod?

MONTIGNAC

(odgovor članu nincha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 22:40:50   
*sweety*
V Celju v   Novi vasi je frizerski salon SUZY, ki strižejo malčke in dojenčke in ima v salonu igračke, tako, da hitro mine čas čakanja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2009 11:49:52   
honey
Čas čakanja pri frizerju? Kaj pa je to? user posted image Jaz otroka vedno peljem v frizerski salon, kjer se naročim en dan prej oz. včasih že prej, prideva tja in gre na stol. Nikoli še nisva čakala več kot mogoče 5 min. Pa nisem iz Lj., da ne bo pomote. Ampak na našem koncu sploh ne moreš več k frizerju, brez, da bi se naročil, razen, če priletiš notri med kakšno luknjo. Drugače pa ja, vse gre preko naročanja user posted image . Konec je tistih čakalnih vrst v frizerajih, kjer si čakal po cel dopoldne, da si prišel na vrsto za striženje user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2009 14:48:46   
nincha
sweety,hvala.to sem iskala ja..ker naša ne pusti niti da ji en pramen las odstrižem,pa sm slišala da imajo nekje salon z igračami in temi stvarmi da jih malo zamotijo.
hvala še enkrat!!!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2009 20:55:37   
malla13
Frizer v Celju je najboljša SUZY tudi tam se lahko naročiš in si takoj na vrsti

(odgovor članu nincha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2009 19:29:33   
nincha
ja,sam drgač je če tvoj otrok mirno in lepo čedno sedi na stolu in čaka kdaj bo konec-kot pa npr. moja,ko pojma nimam kk jo naj pripravim do tega,da bo nekomu pustila da ji dela kej okrog glave, zato bom probala pri ''suziki''..:)

(odgovor članu malla13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2009 8:23:26   
nincha
js sem klicala na informacije,pa nikjer ne dobim št. od tega frizerskega salona..prosim..če mi lahko katera sporoči št.
hvala!!

(odgovor članu nincha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?