|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   striženje
5.5.2005 11:15:35   
mtd
hojla
naš samo je včeraj šel prvič k frizerki, in bil ošišan

kdaj ste pa ve vaše murnčke prvič peljale? kako so prestali,
naš je rabu 4 igrače, pa oba izmenično sva ga mela na rokah zdaj pa izgleda ko krtačka - luškana

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   striženje
5.5.2005 11:17:38   
Moyca_
naš je bil prejšni mesec prvič-torej pri 19 mesecih.
Je bil zelo priden, sva bila sama in mi je na krilu sedel:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   striženje
5.5.2005 11:32:54   
Pupica
jaz se hecam, da dokler ne bo sama rekla;)

Je pa tako, da sme jo že hotla ustrič, ker je mla non stop laske v učkah.
In je očka rekel, da on ap ne bi:(
No pa sva sklenila kompromis:sloncek:Vedno kadar ustaneta pred mano, ji naj najredi frizuro(čop, ali špangico, da ne bodo laski v učkah, pa je en bom ustrigla):)

In je še nisva sutrigla:)-

LP:rozica:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   striženje
5.5.2005 11:52:00   
NinKa
Naš je bil prvič pri enem letu, pa ni rabil igrač, bil čist priden, očitno so bla ogledala čist dovolj zanimiva.

Nazadnje je pa bil pred 2 tednoma, pa zopet ni blo problemov. Ker hodita k frizerju skupaj z atijem, mene sploh ni blo zraven.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   striženje
5.5.2005 11:52:05   
piščanc
jaz sem to kar sama, strojček za striženje pa hopla
je bilo veliko lažje, ker je imela že pri 4 mescih tok las, da sem jo spredaj strigla

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   striženje
5.5.2005 12:05:34   
cukrček0
naš mali je prvič pred 1-mesecom pri frizerju dal mir, drugače se je pa jokal, pa kregu,...
nazadnje mu je bilo ful ušeč - zgleda, da je dojel, da ni to nič hudga

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   striženje
5.5.2005 12:15:57   
puncica
Naša še ni bila ošišana, ker ima pač bolj malo las :)- Še čakamo da zrasejo.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?