Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 5.4.2009 17:51:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
povsod?
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 5.4.2009 22:40:50
|
|
|
|
*sweety*
|
V Celju v Novi vasi je frizerski salon SUZY, ki strižejo malčke in dojenčke in ima v salonu igračke, tako, da hitro mine čas čakanja.
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 11:49:52
|
|
|
|
honey
|
Čas čakanja pri frizerju? Kaj pa je to? Jaz otroka vedno peljem v frizerski salon, kjer se naročim en dan prej oz. včasih že prej, prideva tja in gre na stol. Nikoli še nisva čakala več kot mogoče 5 min. Pa nisem iz Lj., da ne bo pomote. Ampak na našem koncu sploh ne moreš več k frizerju, brez, da bi se naročil, razen, če priletiš notri med kakšno luknjo. Drugače pa ja, vse gre preko naročanja . Konec je tistih čakalnih vrst v frizerajih, kjer si čakal po cel dopoldne, da si prišel na vrsto za striženje
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 14:48:46
|
|
|
|
nincha
|
sweety,hvala.to sem iskala ja..ker naša ne pusti niti da ji en pramen las odstrižem,pa sm slišala da imajo nekje salon z igračami in temi stvarmi da jih malo zamotijo. hvala še enkrat!!!
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 6.4.2009 20:55:37
|
|
|
|
malla13
|
Frizer v Celju je najboljša SUZY tudi tam se lahko naročiš in si takoj na vrsti
|
|
|
|
RE: striženje otrok v okolici celja 7.4.2009 19:29:33
|
|
|
|
nincha
|
ja,sam drgač je če tvoj otrok mirno in lepo čedno sedi na stolu in čaka kdaj bo konec-kot pa npr. moja,ko pojma nimam kk jo naj pripravim do tega,da bo nekomu pustila da ji dela kej okrog glave, zato bom probala pri ''suziki''..:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?