|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   streznitev....
3.1.2006 13:11:36   
Anonimen
Včeraj sva se s partnarjem pogvarjala, da ni nič več enako kot je bilo...da oba veva, da najina veza ni to kar je bila...da je vse drugače....da ne funkcionirava, kot bi mogla...da ni srečen..
In jaz vsa začudena , kaj je sploh kaj narobe, saj se skoraj nikoli ne kregava, bla, bla..in potem vprašam, kaj je sploh narobe:

Ja res je veliko se je spremenilo dobila sva otroka, sedaj se vse vrti okoli njega, služba, obveznosti...

No in potem moj začne izpoved:  Ful me moti, ker si se tako zanemarila, zredila, nikoli se ne urediš zame(vem, cele dneve delaš, pa otrok, hiša...), ampak vseeno kot da mene sploh nebi bilo! Glede sexa-ja vrjetno sexava več kot "povprečen slovenski par", ampak sex je enoličen, vedno eno in isto...včasih si bila vedno urejena, pobrita, polna idej...sedaj že na začetku vem, kako se bo končalo....in nisi več tista "ženska" v katero sem se zagledal, katera me je očarala in totalno zmešala glavo! Včasih si bila samozavestna, energična, vesela, polna energije..vedno si se uredila, tudi za sprehod-sedaj gremo na sprehod in si oblečeš 10 let staro bundo, hlače, katere imaš na riti dan in noč, kak spran pulover...nikjer ni ličila, nikjer novih čevljev(katere bi si lahko privoščila), sploh še veš, kaj je to parfum(čeprav jih imem v omari 5 noro dobrih, dragih parfumov), kje je kašn uhanček, pa nakit, ki si ga včasih neprestano imela na sebi, za katere sva zapravljala "premoženja"...kje si stara TI-pogrešam vse to! Nikoli si ne vzemeva časa zase, nikamor ne greva sama, da 2 uri pustiva malega pri babici, in greva v savno, kot sva to počela včasih...in še in še...no ni pa pozabil mojih dobrih lastnosti-čudovita mama najinemu otroku...na katero se lahko vsak zanese...dobrosrčna...

Ja celo noč sem razmišljala o tem-vsa šokirana, jokava, kaj dejansko se dogaja z mano...ja vse je res, kar je povedal...zanemarjena,debela-posledično zafrutrirana, brez volje, brez energije...nič, nič, nič tistega kar sem bila včasih...ampak vesela sem da sva se končno pogovorila, da mi je streznil glavo...in potem razmišljam-ja seveda, se ne kregava, saj nimava časa za to, nimava časa za ona...ampak če si ne bova vzela vsak zase kašno urco in kašno urco za naju...potem je najina zveza usojena na propad...in če ne začnem delati na sebi, bom postala zafrustrirana mama(kar vrjetno sem že), tečna, brezvoljna, brez energije, brez samozavesti...in življenje bo odrvelo mimo mene...ne neželim tega, želim "živeti", biti srečna-s sama seboj,biti ponosna nase(kar sedaj nisem), na svojo družino...želim biti to, kar sem bila včasih...in ja potrudila se bom za to!!!

Ok, vem da sem nakladala, ampak mogla sem dati ven iz sebe...mogoče se bo še katera zamislila nad sama seboj, kot sem se jaz včeraj!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: streznitev....
3.1.2006 13:18:47   
zoya_
Pošteno od moža, da ti je po pravici povedal, kaj ga moti in kako in kaj....
Pa ni sedaj fora, da zaradi njega ne vem, shujšaš, se urediš, narediš nekaj na sebi, ampak da to storiš ZASE... TI se boš bolje počutila, ti boš tista, ki bo nekaj naredila zase, da bo mož zadovoljen, bo samo bonus....

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 13:19:01   
Anonimen
Po moje nas je veliko dalo to obdobje skozi, ko ti pač zmanjka enrgije za samega sebe. To ni nič takega. Mož ti pa mora stati ob strani in narediti kaj drugega, kot da te opominja, kakšna si bila včasih in kakšna si danes. Čimveč mora pomagati in čimbolj te hvaliti, pa boš čimprej dobila voljo, da narediš kaj zase. Vsaj pri meni je tako. Jaz sem bila vednbo prepričana, da me mora imeti rad z vsemi mojimi dlakami in kilogrami vred! Če bi mi kaj očital, bi zanalašč ostala takšna! To ni fer in pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 13:27:25   
Anonimen
No, daj probaj obratno pomislit: on se je ful zredil, brije se ne več, sploh se ne preoblači, v službi in doma je v istih oblekah, pošvedranih čevljih...ne, res ni prav, da se zanemarimo niti fer do partnerja. Mene je moj takoj od začetka "prevzgojil", da v trenerki pa res ne morem v trgovino. In ja, če dobro pomislim, res hecno zgleda, ne hecno, morda malo zanemarjeno...kakorkoli, potrudi se zase, za njega, boš videla, kako ti bo dobro delo malo pudra na ličkih, sveže oprani lasje, parfum, ki ga bo obnorel...saj ni tako težko. In, bravo, da ti je povedal, v redu možakar mora biti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 13:35:21   
NinKa
Povsem razumem tako tebe, kakor tudi tvojega moža.

Kot je že pisalo, res, verjetno smo vse mlade mamice dale skozi to obdobje, ko nimaš energije za nič. Sam čakaš, da ti spodnese noge in padeš v posteljo. Je pa tut veliko odvisno od karakterja. Recimo, jaz doma že od nekdaj rada nosim stare cape, no, pred kratkim sem jih končno vrgla vstran in kupila nove trenerke, majice ipd. Ampak pred hišo ven pa grem zlo redko v trenerki. To je zame oblačilo za doma.
Sem z rojstvom res zanemarila obiske pri frizerju, ampak saj tut doma lahko narediš vredu frizuro. Zanemarila sem mesečne šoping ture z dragim, ker enostavno ni časa. Se pa spraviva enkrat na pol leta in pol uživava. Res je , da manjka spontanih izletov sem in tja, ker ne gre....vsaj večina še ne. Se pa že poboljšuje.

Fer se mi zdi, da ti je povedal, kaj ga moti....sedaj pa premisli, kaj lahko spremeniš in enostavno spremeni. Pol se pa čez čas vidi kaj gre in kaj ne....pol se pa pogovorta. Po moje te je ta moževa brca malo streznila.

Pa še nekaj.....dragih parfumov ni vredno vstran metat....raje jih porabi.....pejt k frizeru, pa v en orng šoping...boš videla...svet bo lepši....sex pa tut!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 13:35:39   
urška
enkrat smo v družbi govorili o tem kako se stvari spremenijo, ko pride otrok.
in mi je kolega povedal tole:
da je za stvari, ki ti jih je mož naštel (da si "neurejena", debela.....) u bistvu kriv on sam: mož (najbrž) ne pomaga ženi dovolj pri otroku in gospodinjstvu, ji ni v moralno oporo, torej je ona posledično zelo utrjena in nima časa niti volje, da bi sploh pomislila na depilacijo, kaj šele na seks...hotel je povedati to, da se naj možje oz. partnerji vprašajo koliko zares pomagajo ženam....

ne vem sicer kako je pri vama, koliko ti pomaga, ampak dejstvo je, da je to čista resnica.  je pa najlažje kritizirati....

jaz zase vem, da mi nič ne pomaga če mi nekdo razlaga kaj delam narobe. takrat ponavadi še bolj rinem z glavo skozi zid. in ko je meni moj nabijal, da bi lahko malo shujšala, sem ponavadi še hitro šla po eno čokolado....bolj je pomembno, da mi nekdo pove oziroma pokaže kako naj nekaj naredim boljše....ampak to sem jaz 

lahko pa da te malo daje tudi poporodna depresija....kar ni nič čudnega oz. nenormalnega....

upam, da ti bo kmalu bolje....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 13:36:52   
Anonimen
Mož ti je povedal to, kar bi se moral vsak od nas zavedati: v zvezi ne smemo ničesar jemati za samoumevno, temveč je treba na odnosu neprestano delat.
Mož ti je povedal, kaj ga moti, pogreša tebe in vaju kot partnerja. Ima te še vedno rad, vendar vse postaja preveč samoumevno, preveč enolično, preveč vsakdanje,... in to duši iskrice ter ljubezen. Mislim, da tvoje dlake in kakšno kilco ekstar ni omenjal zato, ker bi ga to resnično motilo, temveč je s tem hotel ponazoriti, da si pozabila nase kot na osebnost in s tem tudi nanj. Vse je postalo samoumevno.
Povedal ti je, kaj bi rad: malo časa za vaju, ki si ga MORATA znati vzeti.
Sedaj mu še ti povej, kaj te moti in oba začnita delati na spremembah. Bistvo sprememb ni samo v tem, da bi se ti počutila seksi, lepo, ljubljeno in posebno, temveč da se mora tako počutiti tudi on! obučutek ljubljenost ni v kilah temveč v duši in kvalitetnem času, ki ga nameniš sebi in partnerju.
In kot je napisala Zara, ni poanta v sami samem zunanjem videzu in urejenosti temveč sposobnosti, da si vzameta čas zase in v tem času maksimalno uživata eden z drugim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 14:13:44   
kalbo
Kot sem že nekajkrat rekel, svojo ženo ljubim brezpogojno, torej tudi z vsemi kocinami med in po nogah, vključno z onimi, ki so pod pazduho in z vsemi kilogrami, ki so in še bodo. Vedno ji dam vedeti, da me privlači, ker me res. Zato je samozavestna in z veseljem skrbi zase. Če pa kak teden ni časa za depilacijo pa tudi prav, saj se tudi meni ne da durh briti po faci.
Dejstvo je, da me lahko do konca obnori tako v znucani ponošeni trenirki kot v čipkastem perilu in mrežastih žabah, ki jih obožujem.
Ravno zaradi teh stvari se mi taki očitki ki so zgoraj napisani ne zdijo na mestu. Te stvari se da povedat bolj lepo in diskretno, če jih je sploh potrebno govorit.

Kolikokrat na dan ti pa mož pove, da si seksi in lepa, pa da te ljubi? Če ti samo enkrat je premalo. Samo samozavestna ženska je srečna ženska. Ženska mora čutiti, da je privlačna, to ji daje energijo. To lahko pa čuti le skozi oči svojega moškega. Po mojem je tvoj mož v veliki meri kar sam kriv, da si se zapustila.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 3.1.2006 14:14:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 14:14:35   
muki1
Meni se zdi, da je vseeno bolje to, da ti je iskreno povedal, kar ga moti, kot pa da bi si takoj poiskal ljubico, ker to ni več to.
Stvari se dajo popraviti, za par kilogramov se nam lahko pridružiš pri skupnem hujšanju, malo se nališpaš, pa je.
Tu še je ljubezen, draga moja, vejemi mi, le malo se gospod dolgočasi, ker je idealno ljubico nadomestila gospodinja in mama.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 15:17:15   
Anonimen
Kaj bo pa on naredil za to, da boš ti lahko naredila kaj zase?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 21:37:32   
Pupica
Nisem brala odgovorov, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega. Gledam namreč iz  + strani. Povedal ti je. Ni se obrnil preč od tebe. Povedal je kaj ga moti. DAL TI JE PRILOŽNOST! ne zapravi je!
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 21:47:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2006 22:18:57   
Gina
user posted image  Bravo, calbo!user posted image user posted image  Sem že mislila, da ne bo nihče napisal, pa si se ti našel. Jaz se absolutno strinjam.user posted image

Sicer sem že pisala, pa vsi vemo, od žensk se pričakuje, da bomo lepe, urejene, polne energije, pa zjutraj prve vstale, zrihtale otroke, šle v službo, skuhale kosilo, šle v trgovino, skrbele za otroke, vmes vse pospravile, počistile, otroke ne le očistile, previle, nefutrale, ampak še zabavale, zraven obešale perilo, prale, kuhale, pisale čestitke po možnost na roko napisane in izrezljane, zaslužile ogromno denarja, prispevale vsaj pol v družinski proračun, kupovale za otrke vse iz svoje plače, pa oblečeni naj bodo po zadnji modi, peljale psa ven, šle na roditeljski sestanek, govorilne ure, vmes odpeljale enega otroka v glasbeno šolo, drugega na trening, z malim pa šle na sprehod - to vse po službi. Ko pride mož, naj bi mu pogrele kosilo, pripravile vse za obiske, ki pridejo, ampak za piko na i, nam bo pa mož zvečer, ko smo še tako zelo sveže in spočite, povedal da sicer dovolj seksava, ampak da je pa grozno, ker je vedno predvidljivo, kako bova to počela in še bolj, ker nisem tipi top zrihtana in polna energije. Juhuhu! Matr bi mu zamerila. Naj pa zamenja z mano, če mu kaj ni všeč. Sem zihr, da bi si prec premislil! Isti hip. Da pa bi se jaz morala potem še boriti za njegovo ljubezen......srečen je lahko vsak, ki ima žensko, ki približno nekaj takega počne vsak dan. Da bi mu pa še v rit lezla in rekla, da je fajn, ker me je opomnil, kako nisem popolna......lepo te prosim, malo se pa še imam rada.
Je pa ena stvar, s katero se pa strinjam. Zaradi sebe je fajn, da si vzameš čas za lepe reči. Zaradi sebe je fajn, če nehaš toliko delat. Zaradi sebe je fajn, da se nafilaš z energijo. Zato, da bo tebi fajn. Ampak tvoj bi ti moral biti v oporo, spodbudnik vsega tega, na drug način. Povabiti bi te moral v savno in zrihtat vse, da gresta. POvedati bi ti moral, ko si lepa, fajn, kako te ima rad....tako kot je to napisal kalbo...na ta način bi dosegel svoje in na ta način bi pokazal to ljubezen. POkazal bi, da je on pripravljen kaj naredit za odnos, ne pa da ti govori, da se moraš ti trudit zanj, ker ti nisi dovolj popolna. Halo!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2006 22:19:20   
Joe
Kapo dol pred Ankičinem in Radhinem odgovoru! Ni kaj za dodati.

Oja, pač; takole mimogrede: kaj ni hecno, da se oblečemo in se naličite za obisk trgovine ali mestni sprehod, pravzaprav nikoli pa za domač, slovesen večer s partnerjem? Kdo je zdaj pomembnejši?

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2006 22:26:45   
urška
točno tako, gina in kalbo!!!!!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2006 13:08:50   
Anonimen
No, seveda pa morem priznati, da je on zelo dober ati in veliko mi pomaga pri opravilih-kuha,pospravlja-no edino lika ne! Je res ful uredu in ko takole malo razmišljam-ja res, on se dejansko ni veliko spremenil, je nekako takšen kot na začetku, tako vizualno, in karakterno! Včasih ko berem tukaj kako jih moški nič ne pomagajo, si večkrat rečem, moj bog, kašnga zlatga deca mam jaz, pa ne da bi ga hvalila, ampak res pri vsem mi pomaga, kuha skoraj večkrat kot jaz, malega zvečer spedena, ga da spat...lahko rečem da si vse delo deliva 50-50!
In ja valda sem se spremenila zaradi kil, ker nisem več tako samozavestna, energična kot včasih...zaradi šlavfov sem postala čist zafrustrirana, ne kupim si nič novega(ker nimam volje po trgovinah skakat, ko pa nič zase ne najdem), ne rihtam se več...no sem si zadala sedaj , da se spravim v red, ker tašna nisem všeč ne mojemu moškemu, še manj pa sebi! Mogoče sem potrebovala malo vzpodbude in prav mi je dobro, da mi je to povedal, ker sem rabila da mi že enkrat odpre oči!

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2006 13:19:39   
kalbo
Sicer je res dobro, da se malo spraviš v red, samo kaj bo delal pa na stara leta, ko boš vsa zgubana, joške povešene, a ti bo takrat tudi rekel, da se ni v tako žensko zaljubil?
Lahko 100 strojev perila opere, vsak dan skuha, pa še tisoč stvari zraven, to ne pomeni nič, če te ne zna poželjivo pogledat, pa ti rečt, da ga spravljaš ob pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.1.2006 15:03:04   
niki5
Malo sem oklevala, da bi kaj napisala, ampak..

Se strinjam Joe.

Jaz priznam, da ko sem bila pol nosečnosti doma sem se kljub vsemu vsako jutro uredila kot da bi šla ven, tako sem se počutila kot človek in ko sem šla mimo ogledala sem bila zadovoljna sama s seboj. Od vsega tega ležanja sem potrebovala nekaj kar mi je dajalo, da še vedno 'živim'.
Vem, da me ima moj rad tudi če bi bila v stari razvlečeni trenirki, vidim pa tudi kako mu zasijejo učki, ko imam na sebi krilo. Jaz od nikogar ne pričakujem popolnosti in da je vedno urejen in kot iz škatlice, vseeno pa si včasih želim, da bi se uredil, lepo oblekel če ne že zaradi sebe pa vsaj kdaj pa kdaj zaradi mene. Če to stori ali pa ne, ga imam vseeno rada in še vedno mi srček poskoči ko ga zagledam.
Meni se zdi prav da ti je povedal kaj čuti. Jaz bi bila vesela, če bi mi moj povedal, če bi mu kaj podobnega rojilo po glavi.
Boš videla se boš tudi sama bolje počutila, ko boš naredila nekaj zase. Pa naj bo karkoli že.. frizrer, nova obleka...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.1.2006 15:49:58   
taška30
Kalbo, jaz pa vseeno mislim, da ti čisto malo pretiravaš. Saj načeloma se strinjam s tabo in te spoštujem, če se res tako lepo obnašaš do žene.

Ampak, če bi se moj dec zredil za 30 kil, hodil okrog neobrit in v starih cunjah, mu sigurno ne bi 20x na dan rekla, da je za znort seksi in da se mu ne morem upirat, ampak bi mu na lep način dala vedet, da ga imam sicer ful rada, ampak bi bila še bolj srečna, če bi se malo potrudil zame.
In isto pričakujem tudi od njega. To se mi ne zdi čisto nič grdega, če odnos drugače štima kot je treba. Je pa pametno malo izbirat besede, ampak mislim, da je tale mož od anonimne kar lepo povedal. No, vsaj anonimna tega ni vzela za slabo, ampak kot vzpodbudo. Zakonci se morajo vzpodbujat (saj ne gre le za lepoto, ampak tudi za zdravje), ne pa medsebojno podpirat v tem, da se z leti razlezejo, polenijo in nehajo skrbeti zase.

Seveda se pa strinjam, da ko se bo anonimna odločila za akcijo in začela delati na sebi, pa nujno rabi 20x na dan besede kot so: lepa si, seksi si...pa veliko poželjivih pogledov. Za motivacijo!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.1.2006 16:17:16   
Anonimen
Taška, če imaš nekoda rad, ga imaš tudi, če mu manjka leva noga in desna roka. Jaz sem enkrat imela fanta, v katerega sem bila nesmrtno zaljubljena. Gledala sem ga, kako je sedel poleg mene, in si mislila: pa kako je grd. Res se mi je takrat zazdel, ko sem ga tako od strani objektivno opazovala. Ogrooomen nos, mastni, polizani lasje. Ampak če bi bil najbolj grd na svetu, jaz bi bila vanj zaljubljena. Pa če bi bil depresiven ali brezvoljen urediti se zaradi obilice dela, bi mu pomagala. Ne bi mu govorila, kako je bil včasih lep, pa kako me je vozil po lokalih in večerjah, ampak bi mu po svojih močeh pomagala, da ase izvleče iz take situacije, ki je zanj gotovo težka.
Življenje prinese vse sorte, tudi stanja, ko človek ni dišeč, ko nima energije niti zase, kaj šele za koga drugega. In takrat se mu lahko samo pomaga in partner je to DOLŽAN storiti. MATER MU!
Sploh pa ne razumem žensk, ki pravijo, da je to fejst fant, da ji je povedal. Pa a se res tako malo cenite! Da ste hvaležne, da ti pove, da si debela in zanemarjena, pa da se mu ne posvečaš, medtem ko si sama za otroka in za hišo in kaj jaz vem za kaj vse. A ve bi bile pa takemu človeku hvaležne, da si ni našel ljubice, ampak vam je povedal, da ste grde in nezanimive. UF, UF, UF!
In bi potem postale supervumen in poleg tega, da bi delale vse živo 100 na uro vse dneve, bi bnile zraven še prekipevajoče od prijaznosti in energije, le da bi bile všeč svojemu možu. Vsaka vam čast, če to zmorete. Jaz ne in mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi supervomen želela biti z najmanjšo dlako na mojem telesu. Sploh NE BI HOTELA biti.
Ker kot sem že povedala, ženska v takem obdobju izgleda navzven, kakor se počuti navznotraj. Če duša ni napolnjena, tudi energije za fasado ni. Duša pa se polni s tem, ko veš, da ti nekdo stoji ob strani, ti pomaga, ne glede na to,  kako trenutno izgledaš navzven.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
4.1.2006 16:45:09   
niki5
Splišni, da bi zares lahko vedela kako je bilo mišljeno bi bilo potrebno biti zraven. Vse je lahko iz konteksta vzeto in narobe tolmačeno. Tukaj so le npisane besede, ne pa ton s katerim so bile izrečene in nihče od nas ne pozna njun odnos, kateri je lahko ljubeč in kateri potem tem besedem daje čisto drug prizvok.

Dvomim, da je nima rad, ji je pač povedal kaj si želi videti na njej.. ne vem zakaj bi bilo to narobe. Pa mislim, da vsak normalen človek ne zahteva da je nekdo tak 24 ur na dan.. Jaz imam tudi slab dan in sem včaih sesuta, da komaj živim, neprespane noči se mi sigurno poznajo, ampak kljub vsemu pa se predsvem zaradi sebe trudim, da naredim tisto kar me spravi gor pa naj bo to en dan nova frizura ali pa rekreacija ali pa peka kakšnega peciva, ki mi uspe v prvo. In seveda tudi to, da sem si tudi  na zunja všeč.
Ne vem zakaj bi se zgražala nad besedam, ki jih je napisala anonimna, če je sama ugotovila da je to tako in je ni s tem prizadel. Drugo je če bi bila zaradi kaj takega prizadeta in nesrečna. Mislim, da samo ona dva najbolj vesta kaj je prav ZA NJIJU.

Eno je namig, drugo pa je poniževanje ali pa graja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.1.2006 16:47:37   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ker kot sem že povedala, ženska v takem obdobju izgleda navzven, kakor se počuti navznotraj. Če duša ni napolnjena, tudi energije za fasado ni. Duša pa se polni s tem, ko veš, da ti nekdo stoji ob strani, ti pomaga, ne glede na to,  kako trenutno izgledaš navzven.

Ja seveda.. lepota je relativna stvar. Predvsem si pa lep, ko izžarevaš pozitivno energijo. Še vedno pa ne vidim nič slabega če se občasno obriješ in skočiš v seksi perilo in presenetiš partnerja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.1.2006 16:48:08   
taška30
Splišni, pa saj ni vse tako črno-belo. V takem skrajnem primeru, kot ga je opisala Gina ali pa ti, bi jaz deca na gobec, če bi mi rekel, da sem debela.
Mislim, da pri anonimni ni problem v pomanjkanju časa (ker ji mož ne bi pomagal), ampak v začaranem krogu, v katerega se je ujela na porodniški. V bistvu se ji ne da stopit ven iz njega, ker je komot, v bistvu je sama povedala, da je bila totalno šokirana, ker se je njej vse zdelo super. V bistvu je potrebovala, da jo nekdo dregne (na lep način), da se spet zave ženske v sebi in začne delat na tem. Prepričana sem, da se bo bolje počutila.

Sicer pa, ljudje smo si različni. Jaz recimo za hujšat in rihtat se ne rabim njegove spodbude (sem sama sebi čisto dovolj, ko se ne morem več gledat v špeglu), moj pa ne reče nič drugega kot, da sem mu takšna všeč in sexi. Bi bila pa neizmerno vesela, če bi kdaj rekel, da pogreša naju, najine skupne urice, ki sva si jih vzela le zase (in seveda tud kaj naredil v tej smeri), saj bi mi s tem dal vedeti, da mu ni vseeno za najin odnos.

To, da imaš pa nekoga RAD, ne glede na kile al pa na to da nima ene noge, pa nima s tem nobene zveze. Če je ne bi imel rad in če bi mu bilo vseeno, ji tega ne bi rekel. Po moje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.1.2006 16:56:25   
Stefka
Tudi sama sem šla skozi to obdobje in te čisto razumem.
Je bilo obdobje po prvem porodu, ko sem se počutila grda, debela, zanemarjena, tako sem se tudi obnašala, ker si nisem bila seksi. Čeprav sem rekla, da jaz pa nikoli ne bom padla v take fore (samo dete in nič drugega), zdaj vidim, da sem kljub temu. In nič ni pomagalo, da mi je lupček stokrat na dan povedal, da si me želi, da sem zanj še vedno enako seksi, da nimam grdega trebuha, čeprav je poln strij, da me ima najrajši...
To sem morala ugotovit sama, in ugotovila sem, ko mi je rekel podobno kot tebi, anonimna. Brez debelosti sicer, ampak mislim, da tudi pri tebi to ni bistvenega pomena in je bolj navrgel za zraven.
Šele takrat sem dojela, da res nisem več ista, kot sem bila, da nisem vesela in polna energije in optimistična. In verjela ali ne, ko sem se tega zavedla, sem se zelo hitro za 100% spremenila. Sama od sebe. Ker tudi sebi nisem bila všeč taka kot sem bila. Zdaj pa sem si.

Splišni, sokrajanka, čeprav se v glavnem kar strinjam s svojimi komentarji, moram pokomentirat izjavo, da imaš nekoga lahko neskončno rad kljub... Imela sem fanta, ki se je po letu dni odločil, da se ne bo več bril. Da si ne bo več strigel las, na morju celo, da se ne bo umival in deodoriral, "da se mu koža spočije od teh kemikalij"! Če ti povem kakšne peklenske muke sem trpela poleg, da sem raje spala na terasi, ker je tako ogabno smrdel, da se mi je gabil na sto kilometrov, da imam še danes v spominu ta smrad. In ko sva prišla z morja, sem spokala in šla. Bi ga morala imeti rada kljub temu? Jaz mislim, da ne. Vsak ima svojo mejo.

Prepričana sem, da vsak ljubi nekaj pri svojem partnerju. In če naenkrat ničesar od tega ni več, je ljubezen zelo hitro  na preizkušnji. Če ljubi telo, lahko sprememba le tega hitro poruši bistvo ljubezni. Če ljubi denar, ga v revščini ni več. In tudi taka ljubezen obstaja. O tem ali je "prava" ne bi razpravljala.

Anonimna, spomni se kaj ti je bilo na tebi všeč. Optimizem? Veselje? Katere tvoje lastnosti je najprej opazil? Vse se da. Jaz se nikoli nisem počutila tako seksi kot eno leto po porodu, čeprav so mi ostali kilogramčki in strije in... In toliko moških, kot me je ogovarjalo takrat, me ni nikoli prej, pa čeprav sem imela leta nazaj 20 kil manj. Pa kaj. Vse je v glavi. Najlepše ženske, ki jih poznam imajo precej preveč kilogramov. Go bejba!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
4.1.2006 17:04:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!