|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strešni kovček
13.8.2007 13:37:25   
Anonimen
Ali bi ga posojali ali ne(sorodnikom )?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strešni kovček
13.8.2007 13:39:57   
Anonimen
bliznjim, JA...kaksnemu bratrancu v n-tem kolenu, pa NE user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 13:40:09   
Anonimen
ja to je pa čist odvisno od sorodnikov. bratu, staršem bi kuj posodila k se ok štekamo, ostalim pa ne vem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 13:40:14   
Mešamdrek
Strašno vprašanje,moraš bit kar anonimna a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 13:41:43   
ElaM
A to je tema za biti anonimen na Partnerskih odnosih????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Svašta.

Ja, jaz bi ga posodila sorodnikom in prijateljem, ni problema.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 13:43:32   
Anonimen
Ne, ne bi. Ker potem bi lahko odprla rent firmo. Ker posodiš enmu, pa drugmu, pol je pa že zamera če tretjemu ne...

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 13:44:48   
Felicity
Samo res, za na partnerske odnoseuser posted image

No ja, še odgovor: Ja bi, svojim že, ker jim zaupam.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 13:45:32   
Anonimen
Najbrž sem malo smotana.Ampak jaz mislim takole.Mi moramo vse kupiti,drugi(ki imajo več denarja kot mi)bi si pa izposojali pri nas in lepo "zastonj"živeli.Pa strešni kovček,pa šotor za senco,....vsako leto.Ne rečem enkrat ,ampak vsako letouser posted image ?

Pa nisem škrta,ampak vseeno se mi zdi,ne vem no.
Vaša mnenja?Lepo prosim?

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2007 13:47:17   
Anonimen
Zaračunaj obrabo, če je to vsako leto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2007 13:48:47   
Anonimen
ehh, kaj se ces zdej sekirat...bodi boljsa od njih, pa jim posodi...ok, edino v primeru, ce ga vi potrebujete...saj 1x letno pa res ni veliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2007 13:52:06   
Felicity
Najbrž sem malo smotana.Ampak jaz mislim takole.Mi moramo vse kupiti,drugi(ki imajo več denarja kot mi)bi si pa izposojali pri nas in lepo "zastonj"živeli.Pa strešni kovček,pa šotor za senco,....vsako leto.Ne rečem enkrat ,ampak vsako leto ?

Pa nisem škrta,ampak vseeno se mi zdi,ne vem no.
Vaša mnenja?Lepo prosim?

V tem primeru jim pa ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2007 13:52:17   
Anonimen
V končni fazi bi se tudi meni neumno zdelo. Samo, kako rečt nekomu, ki te vpraša, če posodiš, da mu pač ne boš? To bi mene bolj skrbelo verjetno.

No, je bil enkrat pri nas primer eneg non stop izposojanja v družini, pa smo potem tej osebi, ki se zadevo izposojala, pač lepo za RD kupili to stvar. Zdaj je pa mir. Samo tu je šlo za navadni kovček, kufer za na potovanje, tako da v tvojem primeru ideja ne pride v poštev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2007 13:54:19   
Anonimen
ceprav te cist stekam, da ti gre to v nos...sam res se je brezveze s taksnimi malenkostmi obremenjevat...uuuhhhhh, sem se, ko sem bila se mlajsa, obremenjevala in sekirala za vsak drekec pekec user posted image ...noo zdej, k sem pa ze tooook staaraaaa in veliko modrejsa user posted image , mi pa popolnoma dol visi za taksne irelevantne stvari in moram rect, da je vse bolj na izi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2007 14:01:26   
ElaM
Če za ta strešni kovček fehtarijo vsako leto, jaz sem prvo razumela, da so vas vprašali 1x,  bi jim rekla, če ga pogosto rabijo naj ga kupijo, kot ste ga morali vi. Brez olepševanj, ne bi prav nič ovinkarila. Saj veš, čisti računi...

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2007 14:02:32   
Pajaca
Jaz si tud vedno pri mami sposodnim kufer.

Jaz bi posodila pač določenim ljudem, brez problema, tud vsako leto če je treba. Pač ljudem, ki tudi meni kaj posodijo al kaj zame naredijo.

Takemu pač ne bi posodila.

Če pač ne veš kaj rečt v izgovor, rečeš da si ga posodila Pajaci pa je, pa naj on voha keri Pajaci si ti posodila strešni kufer. Mal se zlažeš pa je. Je pač ona prej rekla kot on.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2007 14:15:57   
soncece24
Jaz bi ga recimo bližnjim posodila tudi vsako leto, zakaj pa ne. Če bi pa kaki bolj bežni kolegi vsako leto gnjavili, pa bi si že kaj zmislila, da ga bom rabla recimo. Sploh če bi bili kakšni, ki so vrnili umazanega, ali pa meni kdaj niso hoteli česa posoditi user posted image user posted image Da pa imajo pač več kot mi, pa bi si vseeno vsakič sposodili naš kufer pa mene ne gane, nisem nek favšljiv tip user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2007 15:08:17   
sisi80
Jaz si kufer izposodim pri mami. Ne vem, po moje bi ga posojala. Res jako vprašanje za razlog anonimnosti!!!

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2007 17:43:13   
Anonimen
Tale za darilo je pa dobra ideja.Samo ne za rd,ampak poročno.

hvala punceuser posted image
kaj bi brez vasuser posted image

lp iz sončne dežele

(odgovor članu sisi80)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2007 18:15:16   
caillou
Ja, bi. A je to zate mar problem ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.8.2007 19:46:22   
mišk
Odvisno, v kakšnem stanju ga vrnejo in kakšne odnose imaste. Pa si še vi konstantno od njih izposojajte eno stvar, čeprav je mrbit ne rabte. Pa naj bo ta stvar vredna vsaj tolk kot ta strešni kovček!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.8.2007 19:51:23   
rija
Saj niti nobeden ne ve, da ga mamo user posted image user posted image user posted image

Osebnih kovčkov pa nikakor! Zame je to skoraj tak ko gate user posted image user posted image  OK, kakšne stare obrabljene že....jaz in moji kovčki user posted image user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.8.2007 21:42:13   
Anonimen
Ja. Če prosi... Zakaj pa ne? Tudi prijateljem. Posodimo vse, kar lahko in kar je v mejah normale. That's the freinds are for.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.8.2007 21:43:08   
Anonimen
Odvisno komu. Družini pa prijateljem ja. Kar enemu znancu pa ne. Moj bi vsakemu, zato pa ma mene da odločamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.8.2007 21:57:39   
smrka
kaj je sploh to stresni kovcek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.8.2007 0:00:01   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

kaj je sploh to stresni kovcek?

mene tud to zanima user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?