|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah pred ljudmi
25.10.2005 22:06:36   
Anonimen
Mam en čuden problem.... vem da se bom komu zdela čudna (al pa se komu že zdimuser posted image )
Ampak vse bolj opažam, da se bojim ljudi. Pa ne zdej tako, da se izognem vsakemu ki ga srečam, ampak......Sej ne znam razložit.

Bom dala primer..... ko sem v študentskem domu recimo.... Ni problem v mojem štuku..... problem je če moram iti v kak drug štuk kjer ljudi ne poznam....... včasih aje nisem šla kam samo zato, ker so bili tam ljudje. (študenti). Ok... zdej se prisilim da grem......sam vseeno pa ostaja tist nelagoden občutek. Se mi zdi da ful energije porabim zato, da se prisilim da se vključujem v situacije kjer je več ljudi, ki jih ne poznam.

Naživce mi gre ta stra... ker vem da je neutemeljen... pa sploh ne vem od kje sem ga fasala. Hočem se ga znebit. Ker mi ful energije skuri, da se prepričam da naredim nekaj, če me grabi panika ob tem. Prav grozno.

A ma katera (kateri?) kakšen koristen nasvet? Bi bila zelo vesela.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah pred ljudmi
25.10.2005 22:14:57   
elizabeta p
Mogoče nimaš dovolj samozavesti. Poskušaj delati na sebi. Jaz sem imela podobne probleme, pa so čez čas kar izginili. Nehala sem se obremenjevat s tem kaj si drugi mislijo o meni in tko. Se mi pa še zdaj dogaja, npr. v šoli ko moram kaj povedati pred vsemi, da prav čutim kako me vročina oblije po obrazu, po moje prav ornk zafarbam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 23:32:17   
Anonimen
Hm, jaz imam isti problem, ne znam ti svetovati, kako se tega znebit. Čeprav jaz tud potlačim to vase, ker če nekam moram it, pač moram in mislim, da kar uspešno prikrijem ta strah.

(odgovor članu elizabeta p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2005 9:58:04   
ninocka
Sej ni tok cuden user posted image ...mogoce je moj se bolj user posted image  user posted image

Jst mam pa probleme s telefoniranjem neznanim (pa tud znanim) ljudem. Ce moram poklicat kogarkoli druzga razen user posted image , sestre al starsev, se moram ze psihicno pripravt na klic. Da ne govorim kolkrat raj kr pozabim, da moram poklicat user posted image

Ne vem kaj naj ti druzga recem kot...sej bo boljsuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2005 10:01:57   
magnolija
user posted image To mi je pa znano!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 10:13:08   
Anonimen
Oja, meni tudi. Mislim, da ni nikomur prijetno srečevat neznane ljudi. No, meni vsekakor ni.

(odgovor članu magnolija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 10:21:20   
Anonimen
Težko bi ti dala nasvet.Jaz sem namreč pravo nasprotje tebi.
Hitro navežem stike,sem komunikativna.včasih celo preveč.
Ne vem od kot tale tvoj strah pred neznanimi ljudmi.Morda si doživela kakšno travmo v otroštvu pa tega ne veš.Lahko so ti strši vcepili strah pred neznanci.Vse je možno,ali pa je to v tvojem karakterju.
Ti morda primankuje samozavesti si negotova zato se ne moreš odpreti pred tujim.
Če je to del tvojega DNK-aja ni pomoči.user posted image user posted image user posted image
Vidim pa da z lahkoto komuniciraš tu na RR..seveda tu ti ni treba materjalno stopit pred osebo.Tu si skoraj anonimna me smo nekje nekdo,nismo pred tabo iz mesa in krvi(aja da kosti ne pozabimuser posted image )
A si se vprašala kako to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2005 11:08:29   
Anonimen
Ninocka..... ja jz tud doooolgo nisem marala klicarit tujih ljudi.... zdej sem se že navadila, da moram klicat na študentski servis pa vse možne delodajalce pa uradnike in to.....

Neva6... to da mi primanjkuje samozavesti je dejstvo......
Pa tud to sem se že vprašala za kaj na netu (RR in drugje) zlahka komuniciram.... no čeprav je res, da je trajalo kar neki časa da sem si upala vključit se v vaše debate in tako.....

Jah očitno je vse v samozavesti....
Ma kaj vem..... bo treba delat na tem.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2005 12:03:46   
daddy
  Kar opisuješ je pravzaprav dokaj pogosta fobija, najbrž bolj kot si misliš. Se jo pa da premagat ali vsaj olajšat, vsekakor. Primer, včasih so tistim, ki so se pretirano bali n.pr. psov, rekli nujno si kupi psa. Statistično ne vem, kolko je bla metoda uspešna, vsaj malo zagotovo.
  Vsekakor pred svojim strahom ( pred čemerkoli bi že bil ) ne smeš bežati, ampak se moraš soočati z njim. S ciljem seveda, da boš končni zmagovalec. You can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 12:36:51   
Anonimen
Ko sem bila v depresiji...po izgubi otročka, sem bila takšna, da še v trgovino nisem upala...
Kako sem se pozdravila? Sčasoma...težko je bilo. Sicer pa tudi sedaj nisem neka razigrana med ljudmi.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?