Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strah 24.2.2009 18:38:29
|
|
|
|
urša28
|
tudi meni se nekako hitro približuje,ampak sem se sprijaznila s tem,da grem in tudi,da vem zakaj grem... mislim da ni bojazni,vsaj punce tu tako govorijo... veliko sreče
|
|
|
|
RE: strah 24.2.2009 18:58:19
|
|
|
|
ency
|
Jst grem jutr noter...Vzela bom pa spalno srajcko, copate, ves pribor za osebno higieno, polnilc za mobitel, kako knjigo...to je to, glih zdj si kufercek pripravljam, me kar zvija, ko pomislim me je pa mal strah, saj imam ze par dni rdec izcedek, kljub temu da pijem stediril.Upam, da ne bo to kaka ovira za operacijo. In upam, da bo vse ok, da mi lepo odstranijo to pregrado in da bo tudi vse ostalo ok. Oz. ce ni, da resijo Pa srecno!!!!
|
|
|
|
RE: strah 24.2.2009 19:06:01
|
|
|
|
ursa30
|
ency, srečno!! pa oglasi se mi potem kej prek ZS, a velja ti držim pestke
|
|
|
|
RE: strah 24.2.2009 19:20:46
|
|
|
|
ency
|
Ursa hvala ti!!!!Se ti javim takoj ko pridem domov, pa porocam kaj in kako. Pa drzim pesti, da bos mela lep marec, da prideta ta dva pluska!!!!
|
|
|
|
RE: strah 25.2.2009 7:40:33
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vem,da ogromno piše o laparoskopiji,ampak res ne vem kaj naj pričakujem. kaj naj vzamem s sabo,,ali res ni to ne vem kak bav bav..prosim potolažite me... res ni noben bav bav pa saj si itak pod narkozo... jaz sem jo imela lani aprila in sem bila naslednji dan že doma... bolečine res niso tako grozne... pa saj dobiš po operaciji če te boli tablete proti bolečinam... potem pa priporočajo počitek... jaz sem bila kar 14 dni lepo doma vzemi sabo toaletno torbico (za osebno higieno-gel za tusiranje zobno krtacko in pasto, kremo.... itd), copate... jaz sem za vsak slučaj še svojo pizamo.... potem nekaj za brat ali pa MP3 da ti ne bo dolgčas, mobitel ter polnilec.... jaz sem imela sabo še 2 flaši vode ker sem bila konstano žejna in sem vedela da se mi ne bo dalo hodit do avtomata.. drobiž za avtomat en nasvet še.... dobro je da se doma sama obriješ oz depiliraš po tamali, ker če ne te bodo v bolnici če pa te zanima še kaj pa piši na ZS
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......