Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strah pre gin pregledom 8.1.2007 15:05:55
|
|
|
|
total
|
Če boš hotla bit mirna,boš moglait na pregled.
|
|
RE: strah pre gin pregledom 8.1.2007 15:24:52
|
|
|
|
kapica
|
Zal je res da se pregledu ne bos mogla izogniti, da bos sigurno vedela, kaksno je stanje. Amapk glede na tvojo izkusnjo je strah razumljiv. Upam da bo slo tokrat vse kot mora .
|
|
RE: strah pre gin pregledom 8.1.2007 17:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto te razumem, jaz sem v 5 tednu (šele izvedela) in ker sem imela pred 6 meseci odmrtje ploda na prvem pregledu in abrazijo, me je zdaj ful strah tega pregleda, a imam pa ga šele 7.2., torej še dobre 4 tedne do takrat. Srček
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 8.1.2007 20:08:44
|
|
|
|
Erdbeere
|
Groza ja....sicer boš morala na pregled, pritisk bo verjetno višji kot običajno....ampak po pregledu pa verjemi, da bo vse v najlepšem redu. Držim pesti, da bo res tako kot sem ti napisala...V NAJLEPŠEM REDU in da boš kmalu ponovno MAMA!
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 8.1.2007 22:17:51
|
|
|
|
yaris
|
Tudi mene je bilo strah gin.pregleda ko sem bila noseča.Ampak sem zbrala pogum in šla.Pa moj dragi je šel z mano. Moraš it.Potem boš mirna. Sej bo vse o.k boš vidla.
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 10.1.2007 13:22:49
|
|
|
|
lunca2
|
Verjamem, da te je strah ampak ne smeš vedno misliti na slabe stvari. Imej malo pozitivnih misli in razmišljaj optimistično ne samo pesimistično. Pregleda pri ginekologu se ne boš mogla izogniti tako, da le mirno pojdi na pregled. Držim pa pesti, da bo vse uredu. za srečo. Mislim pa, da je skoraj vsako strah iti na pregled.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 10.1.2007 13:23:51 >
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 26.1.2007 22:33:45
|
|
|
|
vrtnica777
|
jeeee, ta anonimka sem jaz... mogoče malo neznana ker sem bolj malo aktivna glede pisanja... ampak .. bila sem na pregledu in je vse ok... pdp je 5.9.
|
|
RE: strah pre gin pregledom 26.1.2007 23:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitam VRTNICA777!!! Lepo! Sem prav vesela zate. Jaz pa imam PP šele 14.2. in sem čisto neučakana.. In skrbi me. Logično. Strah, da ne bo vse v redu. Vem, da moramo pozitivno misliti, toda.. Saj veš.
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 26.1.2007 23:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrtnica777, veš kaj me še zanima. Boš šla na NS? Vem, da si mlada; jaz sem še mlajša, toda vseeno vprašam. Jaz veliko razmišljam o tem. Še prezgodaj, vem. Toda kaj naj? Vse bodoče mamice si želimo, da bi bilo z našimi pikicami vse lepo in prav.
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 27.1.2007 12:04:28
|
|
|
|
Ciril
|
No, ker je tu ze odprta debata o tem prvem pregledu, ne bom moril foruma in odpiral nove debate, ampak (naj mi bo oprosceno, ce delam napak) bom vprasal kar tukaj.... Moja najdrazja (ja ja, tip na ringaraji :) ) ma prvi pregled zadnjega ta mesec, glede na datum zadnje M, pa naj bi bla zdej ze v 9 tednu.... dejte mi mal pomagat, pa mi povedat, kolk kej dohtarji komplicirajo s tem, da je se bodoci ocka prisoten pri tem prvem ultrazvoku, pa ce je sploh priporocljivo (to bodo predvsem fantje znal povedat) da bi su zraven. Tu seveda hocm prasat kolk dober zelodec je treba met, ker lih ksnga detaljnega ginekoloskega pregleda zavoljo fizicnega zdravja zdravnice pa vseen ne bi opazoval, ampk tist ultrazvok me pa res mal matra :).
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 27.1.2007 13:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno nimaš ravno najboljšega želodca in ti prisotnost na 1 .pregledu odsvetujem, čeprav ni nič takega kar nebi že videl . Idi raje zraven, počakaj lepo zunaj in bo tudi vse lepo in prav in boš tam v oporo. Prvi pregled se namreč dela vaginalno, kar pomeni da se tvoja draga sleče, se vleže na mizo in ji G z ultrazvokom skozi vagino "gleda" kje je plod nameščen, koliko je velik.....In tudi G nimajo ravno radi moških na 1. pregledu in ponavadi niti ne dovoljijo prisotnosti, ker se včasih zgodi da je kaj narobe, se premalo vidi...in res ne rabijo še enega dedca zraven ki bo paničaril . Počakaj raje na 12. teden, ko bo draga šla na merjenje nuhalne svetline, takrat se dela pregled z UZ preko trebuha in tudi več se že vidi in pregled traja dlje in je bolj temeljit. Veliko sreče. Srček 7t3d
|
|
|
|
RE: strah pre gin pregledom 27.1.2007 13:20:07
|
|
|
|
Ciril
|
Z zelodcom na splosno nimam kakih hudih tezav, vendar sem se pravkar odlocil, da bom pri prvem pregledu pocakal lepo v cakalnici z ostalimi sotrpini. Da bi tam panicaril me sploh ne skrbi, vendar nekako ta vrsta UZ ni tista ob kateri bi sprosceno gledal proti ekranu, ne glede na to kaj si o tem misli dohtarca. Je pa se nekaj... po nekih izracunih teh tednov bo dan prvega pregleda tudi zadnji dan devetega tedna nosecnost.... mar to pomeni, da bo naslednji pregled ze cez 14 dni, ko naj bi se delala tista NS al kaj ze je, poj pa 14 dni po tem, pa spet rutinski G pregled..... bom pr dohtarju (za podporo al kako temu recete punce, sam to imenujem firbec :) ) u 2h mescih veckrat kot zdaj v 6 letih :). Vse sorte me zanima, vem, ampak rad sem na tekocem :) lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?