|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah me je
3.7.2005 19:33:36   
lutka
.....danes je že 27 dan kar krvavim (menstruacija).Jutri imam namen poklicati mojo G. in se mi kar dozdeva da me bo poslala na čiščenje :((:((

Ko samo pomislim na to me je groza..........ali je že bila katera na čiščenju............zanima me kako to naredijo :(:(

lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strah me je
3.7.2005 19:45:58   
.ču
Ja,če tolk dni že krvaviš je pa res že cajt,da greš do svoje G.:(
A si noseča,da te je strah,al kr tko:zmeden2:sej to ti tko hitr nardijo,da sploh ne veš,še mn kot 10 minut in si fertik.
Ko sm bla jes pred leti nas je ene pet žensk čakal tm na stolih in je šlo kot po tekočem traku,tisto masko ti dajo gor,zaspiš,nardijo in že se zbudiš in je vse za tabo,res pa ni nč prijetn.
Sej zame tud navaden gin.pregled ni prijetn:zmeden2:

Tko,da nč se bat,vse bo ok:rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strah me je
3.7.2005 19:52:11   
lutka
ne,ne nisem noseča...........samo ,tako kot si rekla ni prijetno če ne veš kaj te čaka....

pa lahko greš takoj domov :zmeden2:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strah me je
3.7.2005 19:56:48   
.ču
Jes sm šla že pred večerom,delali so mi pa okol dveh,treh popoldne,mal sm še odležala in šla domov..
Seveda me je moj pršu iskat,pa fajn je poj kšn tedn počivat in ne preveč dvigovat stvari oz.bolš sploh nč..
Če majo pa bolnice različna merila pri takih posegih za odpust,pa ne bi vedla:zmeden2:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strah me je
3.7.2005 20:56:37   
Gina
Zakaj pa misliš, da ti bodo delali to, če krvaviš? Zakaj pa sploh tako krvaviš? Imaš kakšen razlog ali samo hormoni? Ponavadi take cikluse s tableti ravno tako lahko uravnavajo, vsaj meni so nekaj časa, ko sem imela čisto obupno dolge cikluse. Pa npr. po mireni sem kakšen ciklus tudi cel mesec imela izcedek, pa ni bilo nič narobe, samo moje telo tako reagira.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strah me je
3.7.2005 21:28:13   
Anonimen
Jst pa po čist normalni M, tri dni je, kar je mimo, danes spet. Pa mi tudi nič ni jasno. Me je pa te tri dni tako trebuh bolele, da se bla čist boga. Kaj bi blo pa to? Moram tud h G, ne :zmeden2:

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   strah me je
3.7.2005 21:30:10   
Anonimen
Jest sem ravno zdej na desetdnevnem ciklusu po dve tableti Stedirila d na dan. Razlog: 19 dni krvavitve in nič ni kazalo da se bo kaj umirilo.
Mi je pa rekla ginekologinja, da sem premlada za čiščenje! :bravo:Kako se mi je zdelo, sem kar mal zrasla!;)
Aja da še to povem, drugo leto bom dopolnila okroglih 30 let!

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   strah me je
3.7.2005 23:10:37   
india
Čiščenje sicer ni prijetno, sploh ne, ampak poanvadi se lahko gre domov še isti dan, če je vse OK.
Sicer pa ni nujno, da te bodo čistili, lahko da boš dobila samo kakšno injekcijo za zaustavitev ali pa tablete.

Ja, Al bina, morda pa ni kaj hudega. Tudi meni se je že zgodilo, da se mi je M razdelila v dva dela, pa mi G ni rekel nič drugega, kot da so malo živci vpleteni.:miska:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   strah me je
4.7.2005 5:13:41   
.ču
Ja Al bina ti se tud počas kr odprav:(jes sm tko mela na zadnje,po redni M šesti dan spet krvavitev,kr se mi ni zdel normaln,sm klicala,da se naročim na kontrolo,povedala za kaj gre in sm za čuda zlo hitr dobila termin...
No takrat mi je delal zamrznitev o čemur sm že sprašvala tle gor....
Sej nočem nobene strašit,sam take krvavitve res pomenjo,da nekej ni ok...
Men je dal tud ene zdravila proti vnetju....

Nism pa še napisala,da sm mela januarja jes odščip in takrat mi je reku,da nej pridem čez en let na kontrolo:zmeden2:

Držte se punce,šibam na šiht:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!