niksa
|
Hay. Pa še moja zgodba. Moj "dragi" pride pijan domov in kar naenkrat začne s fintami, kje so njegove delovne hlače. Mu povem, da jih ne najdem, saj je hotel imeti točno določene, ne tiste, ki jih ima v omari veliko. Pa je ful popizdo in začel šrajati, da naj jih najdem ... Ker sem se umaknila v sobo, se je lepo obril, se stuširal, ful uredil in mi vzel ključe od " njegovega avta " in mi rekel, naj si kupim svojega in ga vzdržujem. Potem je odšel in se vrnil šele naslednje jutro okrog 8. Aja, še prej je vzel iz sefa 1000 eur, tako ,da se je sigurno ful zabaval. Ko je prišel zjutraj domov, mu seveda nisem namenila niti besedice. Oblekel se je in šel delat. Zvečer ko je prišel domov, pa mi reče, da zdaj je pa konec, če mislim " jaz " tako delat. Naj prinesem do ponedeljka 5000 eur, ker bo odkupil stanovanje, če ne lahko kar spakiram. Naj še povem, da imava 3 majhne otroke. Postavil je še nekaj ultimatov na temo denar in šel spat. Jaz seveda že 3 dni ne spim, saj se na koncu z živci. Kaj naj naredim?' Ko sem mu očitala, da se je tako spremenil zaradi druge ženske in da smo mu mi v napoto, je rekel, da imam preveč časa in premalo IQ da cele dneve ležim in mislim samo na njega in druge babe. Drugače si njegovega vedenja ne znam razložiti. Danes zjutraj pa pokliče kot da se ni nič zgodilo, kot da smo mi še naprej ena srečna družina ... Jaz pa čisto obupana, čisto neprespana, jokam za vsako figo itd.. Vem da sem zdržala smo zaradi mojih sončkov, ampak kaj če se vse to ponovi. Ali me lahko kar tako vrže iz stanovanja, če ne dam zraven tistih eur ki jih je zahteval?? Hvala da me berete, sem mogla nekomu povedat. Cao.
|