|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah in nosečnost
12.10.2007 14:00:07   
Anonimen
Se moram pohvalit da smo tud mi pred 1 tednom dočakali user posted image . Ker imam za sabo precej negativnih izkušenj 2 ss in mrtvorojen otrok me je seveda zelo strah. Predvsem zato, ker nimam nobenega znaka nosečnosti - počutim se super. Dejte me mal potolažit, kdaj so vas začele bolet prsi, kdaj nastopijo slabosti in ostale tegobe...
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah in nosečnost
12.10.2007 14:02:32   
MarijaPo
Nikar se ne sekiraj.
Najbrz sama ves, da je za vsako nosecnost enaka verjetnost, da pride do splava, tako da ni nobenega razloga, da bi te bilo zdaj kaj bolj strah kot vsako nosecnico.
Nekatere nosecnice nimajo nobenih znakov nosecnosti (razen trebuha) do konca nosecnosti, nekatere pa ze nekaj dni po oploditvi ratajo totalno boge (zal sem med slednjimi in sem fovs vsaki, ki dobro prenasa nosecnost).

Cestitke za zanositev. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 14:50:37   
bina30
No, jaz pa sem med tistimi, ki niso imele nobenega znaka, da so noseče. Super sem se počutila, še sedaj se (32t), sedaj imam edino lažne popadke, otrdeva mi trebuh.
Nič ne razmišljaj o nekih znakih, ker to, da si zagledala user posted image  je zadosten znak, pride pa še trebušček in in in....
Čestitamuser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 14:52:55   
slovenec
halo

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 15:17:18   
Naja30
Te razumem, čeprav takih hudih izkušenj nimam, le en ss.
Drugega ne moreš narediti, kot čakati. Če nimaš nobenih znakov, bodi vesela, upaj pa na najboljše. Saj znaki niso znak, da je vse ok. Meni je bilo v 1.user posted image  slabo, utrujena sem bila ipd., na pregledu pa je G ugotovila, da plodu ne bije srček. Sem jo vprašala, da kako da mi je še slabo in je rekla, da znaki so lahko prisotni še nekaj dni. Tako da nikoli ne moreš biti sigurna.

Bodi pozitivna, upaj na najboljše in verjemi v svojo pikico, da se bosta nekega dne spoznali.user posted image

(odgovor članu slovenec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 15:25:03   
TinkiBinki
Čestitam za user posted image !user posted image user posted image user posted image
V tretje gre rado in ne obupaj, uživaj in verjemi, da bo tokrat veliko veselje!
Držimo pesti!
user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2007 16:01:11   
lorch
Čestitamuser posted image user posted image user posted image
In upam da si ena tistih srečk, ki nimajo nobenih slabosti , krčev in podobno!
Želim ti čimlepšo nosečnost in zdravo štručko!user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2007 16:32:06   
TinaUros
Najprej čestitkeuser posted image
tudi sama imam slabo izkušnjo za sabo, 1ss, Sem pa danes v 36t nosečnosti, katera poteka brez težav in to pomeni tudi brez večjih slabosti, kakšnih bolečih prsi, in drugih nosečniških težav. Sem se tudi jaz včasih spraševala ali bi nemara bilo bolje za samo nosečnost in plod, če bi bili vsi znaki močnejši. Vendar temu ni tako. Vsaka nosečnost je drugačna. Ene imajo močne znake, druge so pa kot rožice:) Plod pa se vseeno lepo razvija. Tako, da bodi brez skrbi. Poskušaj misliti čim bolj pozitivno, ker le to bo najboljše zate in tvojo user posted image

Lep dan
Tina

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2007 21:18:08   
Blejka26
ne smoš imeti tako negativnih misli..jaz se niti ne spomnim,das so me prsa kaj preveč bolela,niti nisem imela nobenih znakov nosečnosti..tako v prvi nosečnosti,kot sedaj v drugi..tko da imej le pogumne in pozitivne misliuser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?