|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
29.11.2008 11:07:50   
Anonimen
Lepo pozdravljene

Ne vem če sem sploh na pravem forumu in če bo vprašanje primerno. Sem 17 tednovuser posted image  sicer se user posted image  zelo veselim ampak letos sem z svojo prijateljico delila bridko izkušnjo.Pa naj vam na kratko povem.Letos v juliju nas je vse šokiralo ko je moja draga prijateljica dobila popadke v 8 mesecu. na žalost se ni končalo dobro in naša mala pupa ni ostala med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image . imela je ovito popkovino3x. Ker sem sedaj samauser posted image  pa se vse bolj bojim da se lahko tudi meni kaj takega zgodi vsak teden ko sem bližje mojiuser posted image  me je bolj strah. Res bom hvaležna če bo katera imela kakšen nasvet. pa ne zamerit če nisem na pravem forumu
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
29.11.2008 11:15:05   
Anonimen
Seveda si na pravem forumu,le zakaj ne bi bilauser posted image .
Te popolnoma razumem,je bil strah pri meni prisoten vseh 9m.Potem sem pa se na RR brala o izgubahuser posted image ,tudi v visokiuser posted image ,mi je bilo se huje.Probaj cimmanj misliti na to,bodi pozitivna,in ne obremenjuj se prevec.
Za tvojo prijateljicouser posted image user posted image in zate lepo nosecnost in zdravegauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2008 11:19:29   
cupacups
to je redek primer...
jaz ti bom takole rekla...manj boš mislila na to bolje bo...vem da po taki izkušnji je malo težje, ampak vseeno ostani pozitivna...ne kaj preveč skakat ali pa zaves obešat...tako je rečeno...da roke če stegneš nad ramena popkovina skace...nevem kolk je od tega res, ampak vseeno...probaj se tega držat.
Je pa normalno da te skrbi, saj verjetno vsako user posted image skrbi za otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2008 11:21:02   
Marogica
Strah je vedno prisoten, tu ne moreš nič...Je pa žuvljenje pač takšno, da se ne izdide vedno tako, kot si želimo. Če te kaj potolaži...tudi moj ta drugi sine je imeč popkovino ovito okoli vratu 3x, ko se je rodil. In 15.12. praznuje 4 leta...tako, da se poizkusi orientirati predvsem na pozitivne izkušnje mamic...tako bo strah manjši...

VSo srečo še nadalje v nosečnosti in pri porodu.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2008 13:38:24   
Anonimen
Manj boš o tem razmišljala in brala, toliko bolje zate.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2008 16:13:08   
PetraSkok
mene je tudi ves čas nekaj strah, da mojemu že grem prav na živce. Mi je nazadnje rekel ''vedno nekaj najdeš''. Ma sploh se ne bom več s tem ubadala kaj lahko gre narobe. Bo že, razmišljaj raje pozitivno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2008 18:17:46   
maja24
Draga anonimna tudi mene je blo strah,pa sej to je normalno.V glavnem z nečem se zamoti,misli pozitivno pa bo,boš vidla,vse smo ble na istem,nč bat vse bo OK.
Pa uživej še teh par mesecev,pol pa akcija.user posted image

Ela čebela

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2008 8:30:28   
pokec3609
Samo....a katera ve....a se to, da ima bebica ovito popkovino okrog vratu ne da videti preko UZ ?????.....A ? Se lahko kako zaščitimo proti temu al ne???....Zdej je še mene ratal stah???

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 9:27:07   
Anonimen
menda bi se dalo samo ko je bila moja prijateljica na uz je bilo vse ok. baje se to zgodi lahko brez razloga.sem tudi mojo ginekologinjo o tem vprašala pa mi je rekla da je to 1primer na 10000. ampak sedaj sem malo potolažena ker vidim da ste na tem forumu zelo vredu punce in z nekaj kratimi mislimi in toplimi besedami vlijete novo zaupanje tistim ki ne vemo kako naprej ali imamo kakšne strahove.hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokec3609)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?