Nasy
|
Verjemi, da je ni večje boječke, kakor sem jaz! Jaz se bojim vsake pikice, igel pa..da ne govorimo..že od nekdaj imam strah pred tem! Ko sem zanosila, sem se najprej spomnila besed sester v KC, ki so mi jemale kri kdaj prej ali dajale narkozo pri operaciji-ja gospa, kako boste pa rodila? Ne bom posebej razlagala, da me epiduralna ni zanimala.. Moj porod ni bil lahek in hiter, ni bil neboleč, sem pa preživela. V bistvu sploh nisem razmišljala tisto noč, ko sva z šla v P, da grem rodit. Sploh ne vem, kako me ni bilo strah. Ampak je vseeno trajalo, ker se nisem odpirala. Bolečina..kaj naj ti rečem-v bistvu jo res skoraj pozabiš, ker si zadeta od protibolečinskih sredstev. Težko je reči, da se ne boj, to moraš nekako sama pr sebi razčistit. Vem pa, da mi je veliko pomagalo to, da je bil mož ob meni pri porodu. Bolelo ni sicer nič manj, mi je pa pomagal. Tista, ki me pozna, je že rekla, da če sem jaz preživela, bo ona tudi, resno! Drži se, verjemi, presneto dobro te razumem! Srečno pri porodu!!!