Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 17:57:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nataša87 upam da mi bo kera pomagala in mi dala kak uporaben nasvet Za nazaj to ni mogoče, za naprej pa... ne seksaj brez zaščite, če še nimaš namena imeti otrok.
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 18:03:31
|
|
|
|
bskrle
|
Pojdi na urinski test v ZD
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 18:09:01
|
|
|
|
kmarija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nataša87 strah me je ...nevem kaj se dogaja al sem al nisem clearblu ni bil jasem ... sem 2x ponovila... Če si ga pravilno naredila in je + si , če je - nisi. A ni to tko Pa ti je pokazal + ali -?
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 19:03:45
|
|
|
|
Lorencia
|
Moreš biti malo bolj natančna. Kaj je pokazal test, glede nato, da si ga ponovila 2x. KOliko časa je minilo od tiste "čudne" menstruacije itd.
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 19:18:38
|
|
|
|
Mišni
|
Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija?
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 20:15:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. Znaki, ki jih opisuješ so sicer zelo pogosti na začetku nosečnosti. Zato bi jaz na tvojem mestu naredila test še enkrat in tokrat pazila, da ga naredim prav, da ne bo spet dvom. Potem pa poišči G, ki ne sodeluje s tvojim očetom, če nočeš da izve. Tako sem ravnala jaz, ko sem zanosila. Moja mama je za nosečnost izvedela šele po nuhalni. Saj je ona zameme moja mama in ne zdravnik. Ljudje težko to razumejo.
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 19.8.2008 21:13:44
|
|
|
|
benika
|
Prvo kot prvo, test ne more biti dvoumen. Če je + si noseča, če je - niso noseča. Drugič; praviš, da si imela spolni odnos pred kratkim, kar zame pomeni max. 1 mesec nazaj. Če je temu tako, so ti hlače postale preozke zaradi prehitrega pridobivanja telesne teže, ki je posledica prenažiranja. Trebuh je skoraj sigurno napet zaradi dodanih 5 kg. Vse naše pisanje je golo ugibanje, kaj ti je. Predlagam ti, da ponovno narediš test oz. opraviš krvni test. Tvoj oče tudi ni edini zdravnik v Slo., zato si poišči nobega G, če k očetu ne moreš it. Vedi pa, da te G ne bo sprejel brez pozitivnega testa nosečnosti. Nasvet za naprej pa je; Seksa se s pametjo oz. kondomom!
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 20.8.2008 12:10:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. Ja pa dobro, tudi če je mati čistilka, toliko star "otrok" MORA vedeti, kaj je to penetracija.
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 20.8.2008 13:57:34
|
|
|
|
TINKA05
|
bY THE MIM: test je lahko dvoumen. Sama sem tako delala test 2x - pa se je ena črtica poznala, druga pa se je in se ni. Ko menstruacije še vedno ni bilo sem šla h G. Pa mi ni verjela glede testa, sem ga mogla delat še 1x pri njej - pa je blo čist isto. Pol me je pa na hormonske preizkave poslala. Raven hormomov je še tko nizka, da neki pokaže, vsega pa ne - tako sem jst dobila razlago od G.
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 20.8.2008 14:26:15
|
|
|
|
M1987
|
Ja ena varjanta je da test ponoviš, druga da greš k ginekologinji. Strah te je, da izvedo starši? Izberi pogum in pojdi čimprej do ginekologinje. Če trenutno nisi pripravljena na je mogoče še kakšna rešitev (čeprav splava ne podpiram). Na žalost sva ravno v obratbi situaciji. Vsekakor ti želim, da to urediš čimbolje
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 20.8.2008 14:29:03
|
|
|
|
borabara
|
ne vem kaj čakaš in se pušaš v dvomu, nared test še enkrat, al pa v najbljiži laboratorij, če ti je nerodno pojdi v dreg kraj!!!!!! Poklič ginekologa in to čim prej .............nevem kak plan maš lp nin@
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 20.8.2008 18:16:11
|
|
|
|
Acjom1
|
Če ti je test pokazal dvoumen rezultat (kar je možno, če je koncentracija hormona zelo nizka!!), počakaj dan ali raje dva in ponovi test (pa vzemi isto firmo, da boš lahko primerjala). Če bo črtica intenzivnejša, potem si noseča. Sicer pa takoj, ko se črtica pojavi, pa tudi če je slabo vidna, je to dokaz, da je prišlo do reakcije in je rezultat pozitiven. Lažno pozitiven je lahko v primeru, če si ravno v času ovulacije, saj so hormoni, ki se takrat sprostijo, podobni nosečniškemu hormonu in zato lahko sprožijo reakcijo, čeprav v resnici nisi noseča.
|
|
|
|
RE: strah...prosim za kak nasvet... 22.8.2008 23:30:27
|
|
|
|
mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija? penetracija Vstop penisa (ali katerega drugega predmeta) v vagino ali anus med spolnim odnosom.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?