|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah...prosim za kak nasvet...
19.8.2008 17:55:43   
nataša87
hey!
sem nataša in imam 21 let pred krtanik sem imela spolni odnos ki se je končal z penatracijo...po tem je minilo okoli 12 dni in sem dobila perilo, ki ni bilo običajno sem imela malo in nobenih bolečin v trebuhu le občasno slabost..
po perilu imam še vedno napet trebuh veliko jem na bruhanje mi je šlo le en dan in to v soboto zvečer...spi se mi ..ne morem se učit saj hodim še na faks..

strah me je ...nevem kaj se dogaja al sem al nisem clearblu ni bil jasem ...
sem 2x ponovila...

vse hlače so mi postle majhne in zredila sem se že za 5kg...prsa so mi zrasla in bradavice imam nekoliko otečene...

k zdravniku ne morem it ker je moj oče ...nevem na koga se obrnit -.,..
upam da mi bo kera pomagala in mi dala kak uporaben nasvet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hwala

mislim da bi mi kdo tuki kej lahko odgovoru ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah...prosim za kak nasvet...
19.8.2008 17:57:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: nataša87
upam da mi bo kera pomagala in mi dala kak uporaben nasvet

Za nazaj to ni mogoče, za naprej pa... ne seksaj brez zaščite, če še nimaš namena imeti otrok. user posted image

(odgovor članu nataša87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2008 18:03:31   
bskrle
Pojdi na urinski test v ZD

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2008 18:09:01   
kmarija
IZVIRNO SPOROČILO: nataša87
strah me je ...nevem kaj se dogaja al sem al nisem clearblu ni bil jasem ...
sem 2x ponovila...

Če si ga pravilno naredila in je  + si user posted image , če je - nisi. A ni to tko user posted image
Pa ti je pokazal + ali -?

(odgovor članu nataša87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2008 19:03:45   
Lorencia
Moreš biti malo bolj natančna.

Kaj je pokazal test, glede nato, da si ga ponovila 2x.
KOliko časa je minilo od tiste "čudne" menstruacije itd.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 19:18:38   
Mišni
Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija?

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2008 20:15:55   
Anonimen
Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. user posted image

Znaki, ki jih opisuješ so sicer zelo pogosti na začetku nosečnosti. Zato bi jaz na tvojem mestu naredila test še enkrat in tokrat pazila, da ga naredim prav, da ne bo spet dvom. Potem pa poišči G, ki ne sodeluje s tvojim očetom, če nočeš da izve. Tako sem ravnala jaz, ko sem zanosila. Moja mama je za nosečnost izvedela šele po nuhalni. Saj je ona zameme moja mama in ne zdravnik. Ljudje težko to razumejo.

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2008 21:13:44   
benika
Prvo kot prvo, test ne more biti dvoumen. Če je + si noseča, če je - niso noseča.

Drugič; praviš, da si imela spolni odnos pred kratkim, kar zame pomeni max. 1 mesec nazaj. Če je temu tako, so ti hlače postale preozke zaradi prehitrega pridobivanja telesne teže, ki je posledica prenažiranja.

Trebuh je skoraj sigurno napet zaradi dodanih 5 kg.

Vse naše pisanje je golo ugibanje, kaj ti je. Predlagam ti, da ponovno narediš test oz. opraviš krvni test. Tvoj oče tudi ni edini zdravnik v Slo., zato si poišči nobega G, če k očetu ne moreš it. Vedi pa, da te G ne bo sprejel brez pozitivnega testa nosečnosti.

Nasvet za naprej pa je; Seksa se s pametjo oz. kondomom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2008 12:10:19   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poznam problem, ko je eden izmed staršev zdravnik. Moja mama je G in ljudje kar pričakujejo, da vem vse kot da bi jaz naredili specializacijo in ne ona. user posted image

Ja pa dobro, tudi če je mati čistilka, toliko star "otrok" MORA vedeti, kaj je to penetracija.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2008 13:57:34   
TINKA05
bY THE MIM:  test je lahko dvoumen.

Sama sem tako delala test 2x - pa se je  ena črtica poznala,  druga pa se je in se ni. Ko menstruacije še vedno ni bilo sem šla h G. Pa mi ni verjela glede testa, sem ga mogla delat še 1x pri njej - pa je blo čist isto. Pol me je pa na hormonske preizkave poslala. 

Raven hormomov je še tko nizka, da neki pokaže, vsega pa ne - tako sem jst dobila razlago od G. 

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2008 14:26:15   
M1987
Ja ena varjanta je da test ponoviš, druga da greš k ginekologinji. Strah te je, da izvedo starši? Izberi pogum in pojdi čimprej do ginekologinje. Če trenutno nisi pripravljena na user posted image je mogoče še kakšna rešitev (čeprav splava ne podpiram). Na žalost sva ravno v obratbi situaciji. Vsekakor ti želim, da to urediš čimbolje user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2008 14:29:03   
borabara
ne vem kaj  čakaš in se pušaš v dvomu, nared test še enkrat, al pa v najbljiži laboratorij, če ti je nerodno pojdi v dreg kraj!!!!!! Poklič ginekologa in to čim prej .............nevem kak plan mašuser posted image

lp
nin@

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2008 18:16:11   
Acjom1
Če ti je test pokazal dvoumen rezultat (kar je možno, če je koncentracija hormona zelo nizka!!), počakaj dan ali raje dva in ponovi test (pa vzemi isto firmo, da boš lahko primerjala). Če bo črtica intenzivnejša, potem si noseča. Sicer pa takoj, ko se črtica pojavi, pa tudi če je slabo vidna, je to dokaz, da je prišlo do reakcije in je rezultat pozitiven. Lažno pozitiven je lahko v primeru, če si ravno v času ovulacije, saj so hormoni, ki se takrat sprostijo, podobni nosečniškemu hormonu in zato lahko sprožijo reakcijo, čeprav v resnici nisi noseča.

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2008 23:30:27   
mama54
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Če si stara 21 let in če je tvoj oče zdravnik ... a res ne veš, kaj pomeni beseda penetracija?

penetracija
Vstop penisa (ali katerega drugega predmeta) v vagino ali anus med spolnim odnosom.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2008 17:19:08   
pikicai
jst sm clearblue 3x delala, pa ni nc pokazu.....pol pa je bil  naslednjic +user posted image user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?