|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:13:00   
niki5
.. ko se odločiš oditi ven in ugotoviš da nimaš nič za oblečt, še huje.. oblek dovolj samo nič ti ni prav :((

No, danes smo šli po dolgem času v Citypark in ker mi nobene hlače niso bile prav (edine v katerih sem se dobto počutila, so zapacane s tistim gelom, ki ti ga namažejo za CTG in ne morem spravit dol!!), sem seveda odšla v trenirki :ups::ups: prava beda..

Evo, malo sem pojamrala :)- , da vidim če imam še kakšne sotrpinke. :):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:16:57   
Jančika_
Imaš, imaš!:)-:)-:)- Meni je najbolj grozno it v štacuno kaj kupovat za oblečt, potem pa so tam tiste izdajalske luči v kabinah, pa ogromna ogledala....pol mi pa še nič ni prav...stare cote so premajhne....v glavnem, juhuuhu!:)-:)-:)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:22:38   
niki5
Danes sem si kupovala jopico (športno) in mi je prodajalka ponujala št. 40 :grrr: (super za mojo samozavest :ups: ), jaz sem imela pa do nosečnosti 34, tako da sem ji komaj dopovedala, da naj mi da 36 :ups:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:30:23   
Blink1
Hja...36??? Pol si prava Baywatch punca...Jaz sem 36 samo od daleč gledala...pred nosečnostjo...

Zdaj me je pa prav strah pogledat na številko:zmeden:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:32:36   
Joe
Najbolj zanimivo pa je, da se moja Jančika vseeno zelo rada odpravi v takšne štacune in me pri tem ful hvali za to, da jo peljem. A se podobno dogaja tudi pri drugih?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strašno depresivno..
5.11.2004 19:34:22   
Blink1
Ja seveda...moški nam morajo dvigovat samozavest:bravo: Pa kakšno cotico kupit:)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   strašno depresivno..
5.11.2004 20:01:24   
niki5
sej ni.. samo bi rada svoje cunje nosila :ups: pa ne gre..

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   strašno depresivno..
5.11.2004 20:02:47   
TARA in MAJ
No še ena sotrpinka vendar gre pri meni sedaj za res kupila sem orbitrek upisala se v fitnes in upam da bo volja dokler ne pridem na svoje kile upam da mi bo uspelo;) LP.TARA:sloncek:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   strašno depresivno..
5.11.2004 20:03:38   
niki5
jaz tudi svojega povsod sabo vlačim :)-:)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   strašno depresivno..
5.11.2004 20:17:13   
SANDY
jest se morm pa kako kilo nazaj zredit-kao, tko mi praujo ljudne okol mene. Ampak tud jest mam zej 36, prej pa vedno 38! Sem čist zadovoljna :angel:

9 mescov gor pa 9 dol :)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   strašno depresivno..
5.11.2004 20:37:32   
Katjuša & Daša
Ja še ena se pridružujem klubu. Sem šla pa spodbudno namesto sendviča papat Dašin frucht pause in mal skutke sem not zmešala no mal tok da je za cel tri deci lonček da bo zaleglo.
Katjuša

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   strašno depresivno..
5.11.2004 21:58:47   
malika
Sandy mislim, da sva midve tudi sotrpinki, ampak v drugačni smeri.Vse cape mi totalno z riti visijo,saj sem zadovoljna s kilažo, samo kaj ko pa z omaro nisem
:((

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   strašno depresivno..
5.11.2004 22:16:24   
niki5
sandy, malika... ne nam zdaj moralo zbijat :)-:)-:)-:)-

drugače pa mi moj pravi, da kaj se imam sekirat po 19 dneh po porodu, samo jaz bi pa vseeno rada kaj oblekla razen trenirke ko grem na ''lepš'' :ups: No jutri grem v nabavo, da si malo dvignem moralo in kupim kaj lepega

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   strašno depresivno..
5.11.2004 22:37:59   
Pinja
niki5, a nosečniške hlače ne pridejo več v poštev? Jaz sem še :nosecka:, pa sem misla, da bom pol še lohk mal tele kavbojke ponosila :(. Mam tud sam ene, pa jih tok šparam, da bojo še pol za kak mesec. So mi rekli, da trebuh pol še ostane :ups:. Hlač od prej zihr ne bom mogla zapet, gor jih bom že zvlekla, mam same take z elastenom, ampak gumbi...:zmeden:

Sem pa zdej v fazi, k sam za trenerkami gledam, sam da bi blo udobno :)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   strašno depresivno..
5.11.2004 22:51:02   
Anonimen
Niki5, tko približno zgleda, ko grem jaz nakupovat hlače...samo da v obratni smeri:ups:

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   strašno depresivno..
6.11.2004 11:59:49   
kimi
ja maš prov jaz sem mela prej 38 kolekcijo zdej pa 36 za znort vse je premajhno

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   strašno depresivno..
6.11.2004 12:01:24   
kimi
ja pa mam 36 uno mladostniško glede na to da imam 48kg pa sem velika 173 k okostnjak:( kile pa nikamor

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   strašno depresivno..
6.11.2004 13:37:58   
mammika
Joj enkrat po porodu ko sva šla zame cune kupovat sem se pobrala ven iz trgovine pa v jok :((:(( .Pol me je pa tolažu......Zdej sem ppa že kr neki dol spravla še 8 kg mam viška, pa mal telovadbe katera pa vsak dan pride na vrsto JUTRI!!!:)-:)-:)- Pred nosećnostjo sem pša nosila otroške št. hlač ker jih zame ni blo al pa mi jih je mami vedno ožala pa zravn piz....Jah nimaš kej : od viška glava ne boli :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   strašno depresivno..
7.11.2004 17:03:03   
niki5
Pinja, sem si kupila samo ene in jih zdaj pridno nosim, prej sem jih uspela samo 3x oblečt, ker mi jih je trebuh prerasel (so brez elestana). Kdo bi si misilil, da bi bodo nosečniške hlače prišle prav najbolj po porodu :)-:)-

Ribica, jaz sem imela prej tudi take težave, da so mi bile vse hlače prevelike, ko sem kupovala.

Pri meni je predvsem problem, ker imam ozke boke in mi ob porodu gredo tako narazen, da je potrebno potem počakati, da se mi stanje spet popravi.

V zadnjem dnevu so mi pa že par žensk reklo kako dobro zgledam, da sem taka kot prej :)-:)- mislim, da bolj pihajo na dušo.. no ne vem, jaz se drugače vidim

Imam pa še dobrih 4 kg plusa, bomo videli kako bo šlo dol :)-:)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?