Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
storchenmuhle avtosedež 21.3.2005 13:33:50
|
|
|
|
ribica.
|
Oj! Mi ga imamo. Dolgo smo kolebali kaj naj kupimo, saj je naša mala kr velika, predvsem pa je bil naš prejšnji sedež totalno ne varen in ni bil prav nič stabilen. No, zdaj smo vzeli tega, ker ima tist notranji vložek, ki je noter dokler je detece še manjše. Mi smo ga seveda že vzeli ven. Sedež je ful fajni, če mene vprašaš. Je v rangu Remerja, kar se varnosti tiče, in se da ful dobro fiksirat. Pa dete ima fajn stransko oporo za glavico, da mu ne pada levo desno.
|
|
|
|
storchenmuhle avtosedež 21.3.2005 13:54:31
|
|
|
|
bini
|
praviš da je v rangu Romerja... ampak mene samo malo moti to, da ga v nobenih testih ne najdeš med tistimi bolj varnimi:zmeden:... al pa gledam med napačnimi testi?
|
|
|
|
storchenmuhle avtosedež 21.3.2005 13:57:36
|
|
|
|
ribica.
|
preveč nov je pri nas da bi imela teste. Jaz sem se prej pozanimala pri sončku, pa so mi tako povedali. Rekli so mi,da je ta sedež v nemčiji oz. avstriji zelo popularen in dobro sprejet.
|
|
|
|
storchenmuhle avtosedež 21.3.2005 16:24:24
|
|
|
|
bini
|
hvala!!
|
|
|
| Stran: [1] |
fantekpetrcaaaKatero ime vam je bolj všeč?ian (
13%)
jan (
31%)
primož (
21%)
tim (
35%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!