|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolčki za hranjenje
8.6.2005 21:05:29   
tejč
punce, kakšne so kaj izkušnje s prima pappo običnim in prima pappa rockerjem. Vem, da se da pri rockerju še zibat. Koliko časa na dan imate otročka v stolu? Res pride prav tudi za igro in za dremuckanje? Al samo za hranjenje?

Kaj pa novorojenčki? Ima katera tudi novorojenčka v stolu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.6.2005 21:39:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   stolčki za hranjenje
8.6.2005 21:58:03   
Baldi
Mi imamo tudi "ta rdečega" rockerja.
Smo super zadovoljni, edino zibanja ne uporabljamo. Z :love: sva ga izbrala tudi zato, ker nama je bil vizuelno všeč.

Sem pa zasledil zadnjič, da imajo nekateri težave s potenjem otroka v teh stolčkih. No, mi jih nimamo.

Stolček pomoje ni primeren za novorojenčka. Pri nas je prišel v resno in redno uporabo šele po dopolnitvi šestega meseca.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   stolčki za hranjenje
9.6.2005 21:59:27   
ana1
Mi imamo prima pappa dondolino. Uporabljati smo ga začeli pri dveh mesecih - nekako po četrt ure na dan. Sedaj pri 10 mesecih pa že veselo sedimo se igramo, poslušamo pesmice. Gugali pa smo se bolj malo. S stolom smo zelo zadovoljni, ker je stabilen, lahko se vozi okoli, ima tudi tekstilno prevleko, da je otroku udobno in pasove, da se privežemo. imamo tudi en tak stol, ki se pritdri na mizo /uporabljamo ga zunaj ali pa ko kam gremo na kosilo/. Je zelo uporaben, je pa res, da moramo ves čas z enim očesom paziti kaj dela, ker že zna vstati, ta stolček pa ima le pas za privezat - mislim, da je stol od brevija.

lp, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

POSVOJITEV
agnes

Ali bi posvojili otroka?

Ne. (16%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (12%)

Da, ampak se moj partner/partnerica ne strinja. (4%)

Da, če bi bilo dolgoletno zdravljenje neplodnosti neuspešno. (60%)

Da, v prihodnosti nameravam posvojiti otorka. (7%)

Da, to sem že storil/storila. (1%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!