Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stolček za hranjenje ANTILOP 24.4.2008 22:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanna Zanimame tui, če ga katera ima, kakšen je ali se ga splača kupiti. Ja. Odlicen je. Splaca se ga kupiti...
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje ANTILOP 24.4.2008 22:35:46
|
|
|
|
sani1
|
Čez par let ko bo tudi pri nas Ikea se ga bo dalo tukaj kupit. Drugače se ga pa ne da. Boš mogla v Avstrijo.
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje ANTILOP 24.4.2008 22:56:51
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz sem ga kupila na BOLHI , veliko ljudi je ki iz avstrije pripeljejo te stolčke in jih prodavajo tikaj .Poskusi www.Bolha.com
< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.4.2008 22:57:59 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2008 7:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: stolček za hranjenje ANTILOP 29.4.2008 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
domriba5kje živitev stanovanju (
44%)
pri partnerju doma (
21%)
v svoji hiši (
21%)
pri svojih starših (
12%)
nimam stalnega domovanja (
0%)
kakor kdaj (
1%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!