|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stolček trip trap
5.4.2005 18:24:09   
smeja2
Živjo!
Mene pa zanima, kako je s tem lesenim stolčkom, ki se ga dobi v paketu za novorojenčka!
A se ta sedež lahko uporablja že od začetka ko otroček sedi, al je to namenjeno za malo starejše malčke!
Ful ne vem ker paket bi vzela!Kaj svetujete?
Pomoje bomo kr dnarčka vzeli, ker nimam pojma če vse tisto kar dobiš zraven sploh prav pride!
LP vsem
smeja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   stolček trip trap
5.4.2005 18:29:23   
puncica
Stolček je za bolj starejše čeprav je naša noter sedela od 4 mesca, smo ji mal podložil pa je bilo bolj mehko, drugače pa smo super zadovoljni z njim. Smo ga dobili tudi v paketu. Ampak pozor, naša se je ustala v njemu:)-

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   stolček trip trap
5.4.2005 18:35:31   
smeja2
Kaj pa druge stvari ki pridejo zraven?
A so uporabne? Kaj zraven stolčka pride tud mizica al je to potrebno pol dodatno kupit?

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   stolček trip trap
5.4.2005 20:15:07   
puncica
Poleg trip trpa ni bilo nobene mizicie, stolček se pomakne do mize kjer sedi družina in to je to. Mi mizice nismo nikol rabil. Poleg tega pa dobiš še neki varoval, en kompletek. No mi smo rabil ta kompletek še zdej ker je tamala bolj pri drobnih, je kr luštkan. Pa tista varovala za vtičnice, pa seveda stolček, pa zdej kovterček ker spi v postlci, čak kaj je še. A ja tista gobica za umivat je zanič, kr raztrga se. Ma sploh se ne spomnim kaj je še noter bilo. No večino smo porabil, druga pa šparamo za drugega dojenčka:bravo::bravo:

Jaz sem bila za razliko od večine s paketom zadovoljna.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   stolček trip trap
5.4.2005 22:42:59   
Pikabu
Mi smo tudi vzeli ta paket s trip trapom in smo zadovoljni. :bravo::bravo::bravo:

Ema sedi v njem od približno petega meseca naprej. Na začetku smo jo zalagali s pikapoloncami iz telegrama, zdaj pa že sama sedi in je pravi akrobat. Vstaja sicer še ne, se pa zna obračati na vse strani. Mi je všeč, da smo vsi skupaj za eno mizo in nismo potrebovali nobene dodatne mizice. Tudi h klavirju jo dam kar v tem stolčku in uživa. Vse ostale stvari iz paketa tudi uporabljamo. No, tistih trakov za hojo še ne, pa bomo videli, če bomo. Je pa ena stran, kjer so opisani vsi paketi. Upam, da mi bo uspelo narediti link.

http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   stolček trip trap
6.4.2005 9:09:33   
pika**
Stolček smo uporabljali od cca 6. meseca dalje in nikoli ni bilo omembe vrednih problemčkov. Vsekakor ga svetujem . V redni prodaji je menda 26.000 SIT.

Naš ima kar nekaj kilometrine, smo ga pa kasneje uporabljali kot rezervni stol ( star je že 10 let ) in bo dal skozi še enega malčka.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   stolček trip trap
6.4.2005 22:47:43   
ronja5
Tudi mi smo ga malo oblazinili in Tian ga že nekaj dni uporablja, je pa star 4 mesece.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?