|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stimulacija pred IVF
8.11.2007 16:00:43   
Anonimen
Pozdravljene!

Zanima me koliko časa trajajo stimulacije pred IVF-jem.Mislim dolge in kratke.Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stimulacija pred IVF
8.11.2007 17:59:22   
Goldy
Mogoče bi pogledala na temi - IVF-ICSI -oktober/november. Tam je ves čas govora o tem.

Sama sem v postopku ICSI pa ne vem točno kaj bi rada izvedela. Stimulacija je v sklopu postopka. Če bi rada izvedela kakšen je dolgi in kakšen je kratki postopek. bmalo bolj razloži, da ti bomo vedele odgovorit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 18:10:36   
Anonimen
Zanima me dolgi postopek. Koliko časa približno si na hormonskih injekcijah? Hvala.

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 18:52:45   
Goldy
Jaz sem imela 14 dni suprefakt, potem pa 12 dni suprefakt, gonal f in potem stop injekcijo, sledila je punkcija, pa ET in sedaj držimo pesti za user posted image . S postopkom sem začela 3. 10., 5. 11. sem imela pa ET.

To je to, zelo na hitro!

Če ne, pa še kar vprašaj. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?