Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 13:22:27
|
|
|
|
puri
|
Sterilizirala sem jih jaz dokler je stekleničko uporabljal! Nisem jih pa ravno vsak dan, vsake toliko časa pa! lp:metulj:
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 13:24:42
|
|
|
|
lin
|
Mi imamo 6.mes.staro punčko in ji še zmeraj steriliziramo stekleničke,samo ne tako pogosto,kot smo na začetku. Recimo enkrat na teden! Lp :sloncek:
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 13:37:49
|
|
|
|
BONI*
|
kko pa jih sterilizirate? Kakšen je najenostavnejši način. Ali naj kupim sterilizator in kakšnega predlagate? lp,Boni
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 13:47:21
|
|
|
|
puri
|
Jaz jih kar prekuham- par minutk pustim, da voda vre!
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 14:38:05
|
|
|
|
Ro-La
|
Jaz sem jih umila, potem pa za pet minutk v mikovalovno dala, tamali nikoli ni imel prebavnih motenj;)
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 16:41:37
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Hojla! Mi smo od začetka tudi prekuhavali, pa je bilo vse belo od vodnega kamna. Potem pa sem v Baby centru kupila mikrovalovni parni sterilizator (veliko cenejši od električnega parnega) in sem z njim zelo zadovoljna. V tako plastično posodo naložiš vse kar želiš sterilizirati, dodaš dva decilitra vode in daš za 5 minut v mikrovalovko. Pa je! Easy kot pasulj! Pa-pa, Pikapolonica :pika: PS: Še malo za hec... Veš kako pravijo - pri prvem otroku steriliziraš po vsaki uporabi, pri tretjem pa paziš toliko, da ni ravno umazano....
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 17:46:20
|
|
|
|
lin
|
Boni!:metulj: Jaz steriliziram v sterilizatorju od Prenatala(25 evrov) Aventovi pa so res zelo dragi.Glede firme sterilizatorja(če se boš odločla za nakup)je čist vseeno saj delajo vsi po istem principu. Aja,Prenatalovega pa sem kupla v Trstu(Tori de Europa) Lp:sloncek:
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 18:10:21
|
|
|
|
Seven*
|
Sterilizirala sem jo tocno enkrat. :) Potem sem jo prala v pomivalnem stroju.
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 19:17:03
|
|
|
|
BONI*
|
Hm, nimam pomivalca in nimam mikrovalovke.:( Potem bom pač še nekaj časa kar prekuhavala in gledala tisti odurni vodni kamen gor. Čez čas pa me bo tudi to minilo :)-:)-:)- Mogoče me bo pa dragi presenetil in mi kupil vsaj mikrovalovko, če že pomivalca ne.:zmeden2: Lp, Boni
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 19:34:39
|
|
|
|
Primoza
|
Do kakih 7 mesecev (10 minut v vreli vodi) nato pa le čistili z vodo in občasno s čistili ter občasno prežvrkljali v steklenički vrelo vodo.
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 19:37:19
|
|
|
|
Primoza
|
Za "odurni" vodni kamen pomaga, če občasno pred sterilizacijo stekleničko prežvrkljaš z malo navadnega kisa, ki ga seveda potem spereš. Zanesljivo se bo steklenička "svetila kot nova".
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 21:47:46
|
|
|
|
BONI*
|
Uuu, takoj jutri bom probala z kisom. Lahko noč, Boni & Luka
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 11.1.2005 22:20:48
|
|
|
|
Gina
|
Slaba 2 meseca - prekuhavala. Potem v stroju.
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 12.1.2005 19:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi steriliziramo v električnem sterilizatorju, ki zadevo opravi v par minutah in se potem sam izklopi, dobila pa sem ga na forumu od ene mamice, ki ga je oddajala, za eno čokolado. Če to bere, se ji ponovno zahvaljujem - sem vedela, da nam bo prišel prav, da pa bo tako nepogrešljiv, si nisem predstavljala! Sem pa pred meseci prebrala, da za tiste, ki sterilizirajo s prekuhavanjem, za preprečevanje kamna priporočajo dodatek Citronke v prahu. Baje, da ga popolnoma odpravi.
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 12.1.2005 20:02:21
|
|
|
|
ZARA
|
uh...samo ene parkrat ne vem vec,1 al pa 2 x :ups:...cucke ji vcasih prekuham,pa seveda ko so novi... Aja pa kr v vreli vodi to naredim... lp:rozica:
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 12.1.2005 22:08:38
|
|
|
|
Zvončka
|
Obstaja tudi tekočina za steriliziranje, kupiš jo v lekarni, je pa od Chicco - ta, tako da je sigurno OK. Sem pa že pozabla, koliko stane. Cca 1 pokrovček na 1,5 l vode, al nekaj takega. Potunkaš noter, sterilizira se v pol ure, potem pa spereš pod tekočo vodo. Skratka, najbolj poceni način za steriliziranje. Tako da imaš lahko v enem loncu non stop tisto tekočino in potem lahko res zelo hitro opraviš.Vprašaj v lekarni za podrobnejše info. Na začetku smo prekuhavali in je bilo zelo zamudno, da o kamnu ne govorimo. Jaz steriliziram vse pred prvo uporabo, tudi igrače itd,stekleničke in dude, ki so v uporabi, pa vsake toliko, sicer jih operem pod zeloooo vročo vodo. Kar mislim da je dovolj. Otroku pri skoraj 6 mesecih je nemogoče preprečit, da bi si ne stavil v usta vsega, kar mu pride pod roko. Poleg tega je pretirana sterilizacija lahko tudi bolj škodljiva kot ne, saj si otrok sicer ne more zgraditi imunskega sistema (pravijo strokovnjaki). LP
|
|
|
|
sterilizacija stekleničk 12.1.2005 22:11:52
|
|
|
|
ZARA
|
ne razumem enka...steriliziras pol pa speres s tekoco vodo...in kaj si potlej naredu??Ce speres pod pipo je pol spet isto,a ni? A sem narobe zastopila :ups:?? lp,Zara :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?