anika87
|
Punce, naša je bila sterilizirana 5 let nazaj, zato se več podrobnosti ne spomnim, če pa bi bilo kaj posebnega, pa bi si verjetno zapomnila. Naša je pritlikava jazbečarka, tako, da sem ji morala tisti leteči krožniko okrog vratu malo obrezat, saj še hodit ne bi mogla revca , ampak ker imajo pač jazbečarke dolge gobce, si je malo prek tega ščitnika dosegla in lizala šive, samo ni bilo nič hudega. Kolk se spomnim je okrevala b.p. in hitro. Sterilizacija je ni spremenila, še danes je ista kot prej, čohat se pusti po trebuščku, ful ji paše... Pred sterilizacijo je enkrat skotila (ker smo bili nepazljivi in jo je prijatelj naskočil, ko nismo pazili), ampak nam ni bilo potem žal, čeprav smo jo mislili še prej sterilizirati. Sterilizacijo pa smo dali tako, da se še vedno goni, se mi zdi nekak bolj naravno, pa še naš kuža lahko malo uživa , ker potepat se pa nobeden ne sme, sta vedno obadva pridno doma.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|