Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
stekleničke in lončki Avent 14.7.2005 20:00:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Sicer ne uporabljam Aventovih flašk, ampak Müllerjeve. Toda za pogrevanje vode v mikrovalovki za pripravo kašic in mleka uporabljam Aventovo tamalo flaško (spodnji del). Že pet mesecev jo dajem not vsaj 4x na dan, pa je kot nova (OK, pretiravam, malo je motna od pomivanja, ampak saj veš, kaj mislim). Torej, odgovor na tvoje vprašanje: ja.
|
|
|
|
stekleničke in lončki Avent 14.7.2005 21:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda lahko. Jaz imam zmeraj vodo prekuhano, pa jo potem samo mal v mikrovalovni pogrejem.
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 21.7.2010 9:59:00
|
|
|
|
tairica
|
Živjo... če sem prav zastopila..pogrevate vodo v mikrovalovni v flaški Avent. Nekako si je ne upam dati v mikrovalovno da je ne bo razneslo
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 21.7.2010 11:24:04
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ne bo je razneslo - sigurno ne. Pogrevam pa vedno v odprtih posodah oz flaškah.
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 21.7.2010 15:46:07
|
|
|
|
urshak
|
Jaz že eno leto pogrevam tekočino v njej, pa je še ni razneslo.
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 21.7.2010 15:54:51
|
|
|
|
valerija77
|
jaz imam sicer od tommee tippee pa tud dajem v mikrovalovko, ampak brez cuclja pa ji ni hudega, steriliziram je tud ne, ampak jo dam v pomivalca pa še mali ni bil bolan
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 22.7.2010 17:44:48
|
|
|
|
tairica
|
Hvala mamice za vaše odgovore...raj prašam da nau štala po kuhinji .. Lep pozdravček Vam vsem
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 23.7.2010 9:59:55
|
|
|
|
smokyhawk
|
sam neki,a to pogrevate samo vodo,al pač zmešano mleko že zram???
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 23.7.2010 14:48:23
|
|
|
|
sanelaa
|
A to plastične ali steklene flaške pogrevate v mikrovalovni?
|
|
|
|
RE: stekleničke in lončki Avent 23.7.2010 16:39:49
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Jaz mam od aventa lončke in cuclje (tistek, ki pašejo k prsni črpalki), pa jih steriliziram kar v mikrovalovki, pa so veliko lepše ohranjeni kot tisti, ki sem jih sterilizirala s prekuhavanjem. Tako, da mislim, da ni noben problem, kar se tega tiče. Jaz bi se samo vprašala, ali je to dobro za otroško hrano, za materino mleko vem, da ne smeš segevat v mikrovalovki, ker izgubi hranilne snovi, ne vem pa kako je z otroško hrano .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?