|
RE: starost 3,5 leta in kakanje v hlače 4.10.2011 14:04:14
|
|
|
|
Ursi2
|
a, sej to mi je jasno, da je imel ful grozno izkušnjo. Meni je bilo slabo vsakič, ko sma šla in sem vedela, kako bo. Tam smo ga držali sestra, 2 medicinska tehnika in jaz, da mu je zdravnik po kakih 5 min uspel tisto palčko oz cevko dat not. Drl se je tako, da so hodli iz vseh sob gledat, kaj se dogaja. Jz sem bila takrat noseča in sem vsakič mislila, da jim bom tam zraven rodila. Bilo je grozno. Zato vem, da more bit veliko problem v tem in to tudi sprejemam in zato še vedno to sprejemam, da bomo šli enkrat prek tega. Tudi pogovarjat se poskušam z njim glede tega, čeprav sam se noče in kar preusmeri temo, tako da vem, da bo nekaj na tem. Včasih poskušamo skozi igro, pa vseeno ne gre, lulanje že, če vem, da more, recimo, da ni šel že od kosila in da je še spal vmes in tudi potem ni šel,...pa če mu omenim hoče zasitnarit, pa mu samo rečem, da sem ga lepo vprašala in bi bila vesela, če mi lahko lepo odgovori. Pa mi potem tudi odgovori, da ni treba, potem pa ga nekje v roku 10 min poskušam skoz igro oz hec, da morem jz tud in ker bo prvi na stranišču ali kaj podobnega. Ko sem potem na enem pregledu tudi omenila urologu, da se mu je spremenilo obnašanje in da imamo probleme s kakanjem in lulanjem in da bi prosila, da nam pred to operacijo priskrbi psihologa, s katerim bi se pogovorili, kako naj ukrepamo, ko bo spet operacija, kako ob kakih izpadih odreagirat in podobno, je pa rekel, da je normalno, ker smo ga pač takrat razvajali in nosli po rokah in je vse dosegel. In da ni bil problem v operaciji. Mi je kr črno postalo pred očmi. Smo potem sami šli do psihologinje, ki se je z njim pogovarjala in je bilo prav fajn, potem sma šla še sama k njej in nama je dala par nasvetov, kako in kaj. pa ne greavno najbolje, kot kaže. No sedaj v petek imamo spet pogovor pri njej, pa bomo vidli. Je pa že takrat po opeaciji pustil samo meni, da ga previjem, nobeden drug ga ni smel. in potem, ko je kasneje septembra šel v vrtec, je bil kar šok, potem pa je pustil tudi samo pomočnici, da ga je previjala.
|
|
|