Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stari leto dni kakšno mleko? 23.5.2006 12:30:54
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Mi smo malo prej prešli na navadno mleko z 3,5 mlečne maščobe. Najprej sem kupovala navadnega, potem se mi je pa petkrat skisalo en dan po odprtju oz. zvečer sem ga načela, zjutraj je bilo pa skisano in to 3dni pred iztekom roka in sem pop***, ter začela kupovat alpskega. Ga pa nisem nič mešala z vodo. LP
|
|
|
|
RE: stari leto dni kakšno mleko? 23.5.2006 12:54:49
|
|
|
|
Seven*
|
Polnomastno. Nic redcenja.
|
|
RE: stari leto dni kakšno mleko? 23.5.2006 13:02:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabini Kakšno mleko? Alpsko 3.5% m.m. ali navadno 3.5% m.m. A ga moram prekuhati? Navadno ja. Prevreš. In kakšne količine naj začnem da nebi slučajno bil alergičen na mleko ? Če je alergičen je alergičen, neglede na količino. A lahko mešam pol pol še z Aptimilom al naj kr čez noč prešaltam ? Jst sem kar čez noč. Pa nič nisem redčila. LP
|
|
RE: stari leto dni kakšno mleko? 23.5.2006 13:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z Zaronjo, pri nas smo začeli kravje mleko pri 6 mesecih. Pije pa vedno polnomastnega. Jaz ga ne prekuhavam, alpskega ne dajem nikoli (ker sem slišala same podrobnosti o njegovi izdelavi) Tinatona, seveda da se ti je skisalo. Ampak gotovo ga nisi imela v hladilniku.
|
|
|
|
RE: stari leto dni kakšno mleko? 23.5.2006 16:03:02
|
|
|
|
Maleal
|
Da ne bom nove teme odpirala me zanima kaj naj nardim ker moj noče pit svežega mleka,navajen je na Novalac in to je zanj zakon.Kako naj začnem,pol svežega in pol Novalaca ali kako?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?