|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stara vzmetnica - da ali ne
29.7.2005 16:02:49   
doris26
Najprej vse lepo pozdravljam!:)

Sem v fazi zbiranja in kupovanja opreme za našega bodočega člana. Nimam izkušenj s tem, zato bom vesela vašega mnenja glede jogija za otroško posteljico. Kolegica mi je posodila en jogi star 10 let, na njem sta spala 2 otroka, hranjen je bil na podstrešju. Sicer sem vsake posojene in podarjene stvari vesela, ampak nekje sem zasledila, de je jogi (skoraj tako kot čevlje za otroka) dobro kupiti nov zaradi pršic, ki so že morda notri. Naj še povem, da v družini nimamo alergij na prah, le (kot vsaka druga mamica) bi rada dobro za svojega novorojenčka-da ne bi alergije pridobil.

Kako se naj odločim-star ali nov jogi?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.7.2005 16:14:23   
Sofi
Vsekakor se odloči za novo vzmetnico, predvsem zaradi trdnosti, da se prilagodi hrbtenici tvojega otročka, da se bo le-ta razvijala tako kot se mora. Pa še 10 let je res dolga doba in ne moreš ven spraviti vsega prahu, ki se je v tem času nabral. Dojenčki zelo veliko prespijo in ker se še razvijajo je pomembno, da imajo dobro vzmetnico. Pri oblačilcih ni problema, če so podarjene, vzmetnico pa le novo nabavite.

LP

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2005 16:41:51   
dinika
se pridružujem zgornemu mnenju. Mi smo kupli v ponedeljek novo posteljico in vzmetnico. Vzmetnica je antialergijska in stane 17000 sit, v Baby centru.
lp..:rozica:

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2005 16:56:15   
babylove
Poskusi si zamisliti, koliko je ta vzmetnica že dala skozi. Koliko prahu, pršic, lulanja, bruhanja.

Verjetno boš že jutri šla po novo.

In poskusi, če je mehka. Otrok namreč potrebuje čimtrše ležišče.

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2005 18:25:15   
Seven*
Jaz bi pa staro lepo scistila s kaksnim vodnim sesalnikom ..

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2005 19:19:38   
lin
Mi smo imeli tudi sposojeno posteljico in zraven smo dobili še jogi zelo lepo ohranjen,na katerem sta tudi spala dva otroka,ma mi smo vseeno šli po novega-jogi

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2005 13:42:57   
tina104
Jaz bi ti svetovala novo. Pa saj, če bi bila ta vzmetnica stara kake dve leti, ok, ampak po 10 letih pa se že res spremeni trdota, pa veliko pršic...

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2005 15:00:51   
rija
a bi ti spala na taki vzmetnici?

ni šans!

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2005 0:26:41   
spacey
Ne! Tako, kot ne bi nosila za drugimi čevljev! :)

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2005 16:10:14   
SaaS
Vse sem z veseljem vzela od svakinj, samo jogija pa ne res nočem. Kar nekaj stvari sem tudi kupila rabljenih, ampak jogija pa res ne. Ne glede na to koliko je star. Pršice, lulanje, bruhanje... Jaz tudi ne bi spala na "prescanem" jogiju, ga tudi mojemu sončku ne privoščim. Saj tako dragi pa spet niso, sem šparala drugje.

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2005 10:57:19   
Urša
Tudi jst bi kupila novega. Ogrodje pojstlce je čist kul, tud če ni tolk ohranjeno, ga lahko preštrihaš, ampak jogi... res ti svetujem novega. ;)

(odgovor članu doris26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!