|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stara plastenka za 1l silana
10.10.2010 21:29:40   
emica2008
evo, dobila sem mail, da bo v Mercator hipermarketih potekala akcija, če prineseš katerokoli staro plastenko od mehčalca, dobiš 1l Silana nevem kateri vonj že.
kopirano:
Prinesite katerokoli staro prazno plastenko mehčalca in dobite novo polno plastenko mehčalca Silan 1L (Mediterranean ali Fresh Paradise) ter se prepričajte o dolgotrajni svežini.
Staro plastenko mehčalca oddajte pri hostesi znotraj prodajalne.
Aktivnost poteka v času 13.10. - 18.10.2010 v vseh hipermarketih Mercator.

a je še kdo dobu tak mail?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stara plastenka za 1l silana
10.10.2010 21:57:12   
Binny
ja

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2010 22:01:14   
Anonimen
a je še kdo dobu tak mail?

Nisem.
Bogu iza nogu me še reklame ne dosežejo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2010 8:42:43   
emica2008
ja pa bo to resuser posted image , ker bom kar celo familijo poslala po Silan.....user posted image mi ga potem kar nekaj časa ne bo treba kupiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 10:05:22   
tajtaja
Ja, mi smo pa včeraj vse plastenke nesli v zbirnik za plastiko, med njimi tudi par praznih Silanov!!!user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2010 14:11:56   
anity_1
Ena dobra ideja.. Sicer zdaj, če je ta akcija, vas bo verjetno kar težko prepričat, ampak si vseeno poglejte temo Pranje perila s kisom: http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm
Sliši se morda hecno, ampak ste že kdaj poskusile? No, poskusite in ne boste več hotele slišati o kakšnem silanu ali pervolu ali kateremkoli drugem mehčalcu.. Poskusit ni greh user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2010 20:47:00   
EKOGREEN

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Ena dobra ideja.. Sicer zdaj, če je ta akcija, vas bo verjetno kar težko prepričat, ampak si vseeno poglejte temo Pranje perila s kisom: http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm
Sliši se morda hecno, ampak ste že kdaj poskusile? No, poskusite in ne boste več hotele slišati o kakšnem silanu ali pervolu ali kateremkoli drugem mehčalcu.. Poskusit ni greh user posted image

se kar podpišem po to kar si napisala anity_1user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2010 7:47:14   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Se tudi jaz podpišem pod to, ker sem totalno navdušena nad pranjem s kisom. Po 2 mesecih pranja brez mehčalca mi je ta začel celo smrdeti - celo moj prej najljubši silan. user posted image  

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2010 7:32:14   
EKOGREEN
Se izplača pogledat!
http://www.ringaraja.net/forum/meh%C4%8Dalec_za_ob%C4%8Dutljivo_ko%C5%BEo/m_5353155/tm.htm
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.