Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: starševski dodatek - prispevki 13.8.2010 14:20:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n Je možno da je prispevkov za več kot 1000 € od katerih nisem imela nič Imela si zavarovanje, za katerega ti ni potrebno delati, zato se ti prispevki štejejo k "dohodku".
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - prispevki 13.8.2010 14:25:08
|
|
|
|
minca_n
|
Pa ni vseeno malo preveč 1000 €? Nevem čisto sem šokirana ker imam sedaj 40 € manj otroškega dodatka, kljub temu, da sem lani ko sem prvič oddajala otroške imela večje prihodke. Kdo bi razumel našo zakonodajo
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - prispevki 13.8.2010 14:27:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n Starševskega dodatka sem dobila za 8 mesecev cca. 1670 €, oni so pa zračunali da je bilo starševskega dodatka z prispevki 2745 €. Prispevkov za 8 mesecev je bilo torej 1.075€, kar pomeni 134,37€ na mesec. Toliko znašajo prispevki za polovični delovni čas (če bi delala), ti pa si bila zavarovana 24 ur na dan. Kar pomeni, da je stvar ugodna.
|
|
|
|
RE: starševski dodatek - prispevki 1.9.2010 14:56:54
|
|
|
|
sanrija
|
pozdravljeni, zanima me, če mogoče kdo ve, v primeru, da sem brezposelna in v prihodnjem letu pričakujem otroka, katere pravice mi pripadajo? starševski dodatek, podpora iz strani zavoda za zaposlovanje..? najlepša hvala za odgovor. lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?