|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stanovanje
26.6.2007 21:14:29   
atteya
Mogoče bo moje vprašanje zvenelo malo čudno.
Zanima me, ali ste kdaj razmišljali, da bi najeli stanovanje (večje seveda) še s kakim parom ali manjšo družinico?
Mene namreč zadnje čase grabi, da bi se preselila drugam. Ker imamo hišno psičko, ki je precej čuvaja, je pogoj hiša ali del hiše. Za najem cele hiše, se nama z možem ne splača, ker sama v celi hiši nimava kaj počet (mali je premajhen, da bi zasedel veliko prostora), pa tudi drago je, pa bi tako lahko najela hišo recimo še s kakim parom z otročkom ali dvema in bi živeli vsak v enem nadstropju.
Se vam to zdi sploh pametno in ali ima kdo izkušnje s čim takim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stanovanje
26.6.2007 21:35:44   
jooly
Jaz sem zauser posted image . Ne, resno. Meni se zdi ideja čist dobra in bi bla takoj za tako stvar. Zdaj smo v najemniškem stanovanju in plačujemo cca. 400 € najemnine, najem hiše bi prišel okrog 1.000 €, to je deljeno z dva čist sprejemljivo. Seveda pa vsak paše v svoje okolje in če si kje iz okolice Ljubljane (Domžale) se lahko kaj zmenimo.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 21:48:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2007 22:07:56   
Zamima
Najem mogoče, da bi pa s kom kupila hišo pa ne.
Prav zaradi tega: Kaj pa če? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2007 22:42:29   
žiža
vsaka familija svoja vhodna vrata in svoje števce, v tem primeru je zame zadeva izvedljiva, drugače pa ni šans. Pa naj bodo najboljši prijatelji al pa najboljši sorodniki.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2007 23:01:06   
Slončica
A si ti kdaj živela s starimi in svojo družino al pa z moževimi starimi??No mi živimo z mojimi v isti hiši ločena vhoda vsak svoj števec..in se mi meša tko da v kratkem pokamo na voje.Da bi živela z najboljšo prijateljico?Ni govora ker to ne bi bila več,bila bi soseda in izginil bi čar skupnih kavic,dopustov,piknikov..
Da pa bi živela s poplnimi neznanci?Ni govora, ker bi blo to isto ko v bloku sam še bolj osebno ker se v bajti sliši isto ko v bloku sam s to razliko da veš kdo je to ki seksa,glasno serje,se dere...
Na svoje pa basta

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2007 23:07:22   
*ajetam*
midva živiva v hiši mojih staršev pa nama nič ne manjka...
itak bi najraje imela svojo hiško sam je dones vse tok drago, da ne vem kdaj nama bo to uspelo...

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2007 23:22:44   
Anonimen
Sem preizkusila (večkrat), vendar ne priporočam. Zadeva je zanimiva, dokler je človek samski oz. dokler je par brez otrok. Ko so enkrat otroci, pa je zadeva takorekoč enaka norišnici. Pa je popolnoma vseeno, ali imajo sostanovalci partnerja in/ali otroka ali ne. Tako, da... raje dam celo plačo za najemnino in sem sama, kakor pa da plačujem drobiž in moram še kdaj s kom deliti stanovanje. Seveda - dokler mi ne gori pod nogama. Ampak mislim, da mi še nekaj časa ne bo. Če mi pa bo, boste pa tako ali tako prebrale post z naslovom "Iščem cimre". user posted image

(odgovor članu atteya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 8:16:15   
nuala
Od kar sem dopolnila 25 let mi kaj takega ni nikoli prišlo na misel in če sedaj pomislim na to, me kar strah zagrabi.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 21:15:24   
atteya
Ja, tudi jaz bi najraje videla, da bi lahko šla na svoje, četudi v malo hišico, s samo nekaj sobami, a kaj takega žal pri dveh brezposelnih (no, mož je za 1 leto zaposlen, jaz pa vem, da nekje bom dobila službo, pa če se svet takoj podre!) in otroku ni mogoče.
Vidim, da sem dobila že celo ponudbo. Napišem več na PS.
Seveda je o stvareh potreben temeljit razmislek, pogovor, spoznavanje in potem je treba odnose negovat in če se slučajno nameni ena družina izseliti, potem je pravično, da kak mesec, oziroma dva do tri pred tem drugi pove o svojih namenih.
Ja, težko je, če je ena družinica z otrokom, druga pa je samo ena oseba ali par brez otrok. Takrat verjamem, da hitro poči. Jaz pa sem o takem najemu razmišljala ravno zato, da bi imela stanovanje s še eno družinico, da bi imela blizu nekoga, da mi ne bi bilo tako težko, dolgčas, in bi me ta nekdo razumel, ker tudi ima otročka. Tu, kjer smo, vse dni v delavnici 3 metre stran stari ata razbija, fleksa, švasa, ves dan se vozijo k njemu avtomobili, obiski, pa potem zaradi tega še pes laja, pa novo hišo delajo zraven in je kup delavcev, kombiji in tu, kjer smo, se ljudje ne znajo lepo pogovarjat kot ljudje, oziroma sem prihajajo na obiske samo taki, ki so krepko naglušni in jih skozi dvoja ali troja vrata lahko v hišo slišim kaj se zunaj pogovarjajo. Groza!!!! Poleg tega na sprehod z malim ne morem nikakor drugače kot direkt na glavno cesto Vrhnika-Logatec, tisti, ki poznate te konce, veste, da je tam hudič. Mi smo pa ravno tam, kjer je najdaljša ravnina in motoristi tam ne pičijo nikoli manj kot 120-150km/h, avtomobili pa tudi vsaj stotko. Pločnika ni in tam naj potem hodim z vozičkom in z malčkom???!!!user posted image A-a!!!
Zaradi vsega tega mislim, da me z novo neznano družinico kaj hujšega kot je tole in pa ti najini zoprni lastniki, ne more doletet. Sem pa živela tudi pri ljudeh, ki so nama na koncu ukradli 100€ in grozili možu po telefonu, pa tudi v takem, da je po stenah od vlage teklo in so za omarami bile dobesedno luže. Torej, ali je lahko tak najem sploh hujši od že preživetega?

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?