|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stalez
11.9.2004 10:11:09   
nanav

Pozdravljene!

Sem v 12.tednu in sem zaradi rjavega izcedka (ceprav je ta ze pred mesecem dni prenehal)se kar v stalezu. Ce bo cez 3 tedne vse vredu, se bi mi naj stalez prekinil.

Zanima me, zaradi kaksnih tezav vse te dajo v stalez in obvezno mirovanje.

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   stalez
11.9.2004 10:43:04   
Ninica
Pozdravljena!

Tudi jaz sem doma zaradi rjavega izcedka, ki mi je že tudi prenehal pred tednom dni. Meni je moj G. rekel, da bom najmanj 1 mesec doma, potem bo mo pa videli kako naprej. Na bolniško te pa navadno dajo, če: čezmerno bruhaš, krvaviš, če imaš vsaj dva splava za sabo, močne krče,...

Kako si drugače? Ali počivaš večji del dneva?

LP, Ninica 11/69nebesa

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   stalez
11.9.2004 11:55:43   
eva1
Oj!
No jaz imam stalež predviden do začetka porodniške, sicer mi komisija vsak mesec sproti podaljšuje mi je pa G rekel da pri meni ne bo nobenih težav s tem! Na začetku nosečnosti sem imela rjav izcedek do 8t, nato sem v 10 tednu zakrvavela, bila v bolnici 1 teden, za sabo imam 2 operaciji na maternici in 1 spontani splav zdravila pa sem se tudi za neplodnost! Vrjetno je to odvisno tudi od prejšnij diagnoz, tako da težko rečem, kako je v tvojem primeru-če pa misliš da nisi sposobna za delo, ali opravljaš težko delo, pa se le pogovori z G! Pa srečno!
Lp, Eva 13t in :duda:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   stalez
11.9.2004 20:13:13   
filipinka
Rjavi izcedek se mi je pojavljal nekje do 12. tedna, pa sem bila samo dva v bolniški, ker na UZ ni bilo videti nobenih hematomov, niso ugotovili od kod izcedek. Moj G mi je rekel, če radi hodite v službo, ste tam srečni, nikar ne bodite doma...tako sem storila in ni mi žal. Je pa drugo, če vam G predpiše strogo mirovanje, takrat je pa res treba v stalež.
Želim vam čimlepšo in mirno nosečnost, V. in :duda:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   stalez
12.9.2004 9:27:10   
nanav
Hi!

Hvala vsem, da ste delile izkusnje z mano - na tem portalu sem sploh izvedela ogromno koristnih informacij. Ceprav nisem vec rosno mlada (29) sem se vseeno prva noseca od mojih dobrih prijateljic, tako da mi nobena ne more kaj koristnega svetovat.

Sploh v zacetku sem bila precej v skrbeh za moj plod, ker me je G tako prestrasil in dal v stalez. Takrat sem vecinoma pocivala, ceprav mi ni v bistvu nic manjkalo(razen izcedka) - nobene slabosti, nobenih krcev...kot da ne bi bila noseca.
Zadnji mesec vec ne mirujem dosti, sem pa sploh popoldan in potem zvecer strasno utrujena in brez energije. Imam vsaj en nosecniski znak! :)

Lepo nosecnost vsem.:rozica:

(odgovor članu nanav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?