|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stajica
15.12.2005 12:46:57   
inara
ZANIMA ME KOLIKO STE KAJ UPORABLJALE OZIROMA JE UPORABNA STAJICA.SE JO SPLAČA KUPIT?

LEP POZDRAV VSEM MAMICAM IN NOSEČKAM
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stajica
15.12.2005 12:55:06   
CatJa
Mi jo še vedno uporabljamo, predvsem zvečer, ko se umiri in zaspi noter.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 13:02:12   
janjja
Nam je prišla zelo prav, saj nismo uporabljali hojice, izključno stajico in smo jo kupili ko je še bila zelo majhna. niti sedela še ni pa smo pouštre podložili potem pa jo je uporabljala do enega leta ko je shodila in pol smo jo pospravli, torej cca. pol leta.
Splača se ti jo kupiti.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 16:02:57   
Anonimen
Mi jo uporabljamo od 2. meseca starosti, ko je v njej ležal in opazoval okoli sebe, pa vse do zdaj, ko je star skoraj 11 mesecev. Sploh si ne znam predstavljati, kako bi bilo brez nje. Uporabljati jo imamo namen še zelo dolgo, dokler je ne bo znal preplezati.user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 16:13:44   
Lu
Mi smo si jo sposodili. Zdaj jo uporabljamo od cca 7 meseca naprej. Maja ni rada veliko časa v njej. Max. na dan 1 uro. Bi mi bilo žal, če bi jo kupila. Tako je pri nas.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 17:23:36   
sezam
Jaz sem jo kupila, pa je ne uporabljamo ne vem koliko. Tamali ni preveč všeč. Raje je na tleh na puzlah, kjer je bolj svobodna, v stajci pa se mi zdi da se počuti otesnjeno. Mogoče bo prav prišla, ko bo sama pričela vstajat.user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?