|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ss?
27.9.2007 11:21:16   
Anonimen
Sploh ne vem na kateri temi naj sprašujem-pa boste tukaj najbrž najbolj vedele,....
No, stvar je taka,......... Z user posted image sva imela zdnjič spolne odnose brez zaščite, saj sva se odločila za še enega user posted image , user posted image naj bi bila 31.8-2.9. pa je ni bilo user posted image , test sem kupila, pa sem hotela počakat nekaj časa, da bo bolj sigurno, čeprav je bilo prisotnih nekaj znakov user posted image ,  no potem pa pride dan  15.9. - po telefonu sem izvedela zelo slabo novico- in kmalu zatem pride user posted image , danes smo že 28.9., user posted image pa je še kar tu-zdaj se pa sprašujem, kaj je bilo to, sem imela ss, ali je user posted image zato tako dolga, ker jo toliko časa ni bilo-res ne vem več kaj naj si mislim. Mi je žal, da nisem prej naredila testa in bi mogoče vsaj vedela kje semuser posted image .
Torej rada bi, da mi napišete tiste, ki ste imele ss v prvih tednih, kako je izgledalo, koliko časa ste krvavele???

Hvala vam za odgovore!

ps.: upam, da se boste kaj znašle, saj je napisano zmedeno-takšna pač sem!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 27.9.2007 12:06:58 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj ne vem ,........???
27.9.2007 11:32:01   
GoYa
Glede na to, da je user posted image  kar nekaj zamujala, je zelo možno, da si bila noseča in si ob slabi novici doživela ss.
Če si tako želiš vedeti, ali si bila noseča (ker ti je žal, da nisi delala testa), greš lahko v laboratorij naredit krvni test in boš vedela. Jaz mislim, da je kljub user posted image  še kaj hormona prisotnega. Samo kaj boš s tem dosegla? Nič. Mogoče je bolje, da ne veš, ker boš potem preveč s tem obremenjena.

Jaz sem imela ss v 11t,a mpak nisem čisto nič kravevela, tako da ti glede tega ne znam nič napisati (kako močne in koliko dolgo trajajo krvavitve).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 11:49:22   
soncece24
Kako dolge imaš pa sicer M? ker tako dolga krvavitev sigurno ni ok. Jaz sem imela začetek meseca SS v 5t 3d in sem krvavela samo 3 dni, pa 4. dan malo izcedka. Jaz bi na tvojem mestu poklicala G - boš vsaj vedela na čem si.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 13:10:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Kako dolge imaš pa sicer M?

7 dni.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 15:58:12   
blanč
Jaz sem krvavela tako v mejah normale (ne preveč) celih 12 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 20:17:05   
Anonimen
Jaz 10 dni po malem.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 20:13:29   
Marina_
Tudi meni se je M vlekla kar 14 dni.In sem bila danes na pregledu in spet ŠOK! Sploh nisem vedela ,da sem bila noseča....evo in že drugič se mi je samo od sebe ščistlo.Obupana sem in zelo žalostna.
Sva pa user posted image   čisto odklopila in sploh nisva nevem kako delala na tem(imamo druge težve).No bili bi zelo veseli user posted image  Karin pa sploh ker bi dobila brateca ali sesterco.

Sedaj pa sem še po stopnicah padla in si koleno sfentala user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......