|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ss- po kolikem času spet?
12.4.2007 15:44:35   
trma79
Pred enim mesecem so mi konec drugega meseca naredili abrazijo maternice, ker ni bilo več utripov srčka in malo bitjece ni več raslo. Podobno se je zgodilo v lanskem oktobru.
Koliko časa morava zdaj čakati - oz. imeti zaščito, da lahko spet zanosiva, da spet poskusiva?

Tak bi že...kar imela bi že štručko.

Prosim za odgovor.

< Sporočilo je popravil Frizerka -- 15.4.2007 20:51:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET?
12.4.2007 17:43:37   
Putka
Saj prav da si trmastauser posted image . Jaz sem zanosila nekje po 4,5 mesecih. Samo ni bilo potrebno abrazije delat, pa ciklus je normalno prišel, tako da sva kar takoj nadaljevala. Drugače pa pravijo nekje 2-3 mesece pavze.

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 18:03:05   
Anonimen
Midva sva začela po 3,5 mesecih ponovno delat na user posted image , po enem mesecu nama je uspelo in je bilo vse ok. Sem pa tudi imela abrazijo.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 17:41:06   
tinki_winki
Midva sva počakala 3 mesece, čeprav po resnici povedano, sva prej malo bolj pazla.
Uspelo pa je že takoj v četrtrm mesecu.

Če bi se mi to ponovilo, zagotovo ne bi več čakala. Bi šla kar takoj v akcijo, ne glede na priporočila. Verjetno ko se ti začne ponavljat si misliš kakj bom čakal ko pa itak gre narobe. To je moje mnenje.

Pa veliko sreče. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 21:31:47   
Anonimen
Ker sem bila noseča že več kot 10 tednov, so mi svetovali 3 mesece "počitka", še boljše so rekli 6. Vmes sem imela še neke komplikacije (preveč stanjšana stena maternice (so me orng očistiliuser posted image )), tako da sva zeleno luč dobila šele po 5 mesecih. in sedaj sem že spet srečkauser posted image . Upam, da bo sedaj vse OK:

(odgovor članu tinki_winki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2007 17:47:40   
Anonimen
Abrazijo sem imela v 9. tednu, ker ni bil srček. Pazila sva nato dva ciklusa oz. časovno 3 mesece, zanosila pa sem 6 mesecev po abraziji in sem sedaj user posted image  18t in je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?