Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 12.4.2007 17:43:37
|
|
|
|
Putka
|
Saj prav da si trmasta . Jaz sem zanosila nekje po 4,5 mesecih. Samo ni bilo potrebno abrazije delat, pa ciklus je normalno prišel, tako da sva kar takoj nadaljevala. Drugače pa pravijo nekje 2-3 mesece pavze.
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 12.4.2007 18:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva začela po 3,5 mesecih ponovno delat na , po enem mesecu nama je uspelo in je bilo vse ok. Sem pa tudi imela abrazijo.
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 13.4.2007 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem bila noseča že več kot 10 tednov, so mi svetovali 3 mesece "počitka", še boljše so rekli 6. Vmes sem imela še neke komplikacije (preveč stanjšana stena maternice (so me orng očistili )), tako da sva zeleno luč dobila šele po 5 mesecih. in sedaj sem že spet srečka . Upam, da bo sedaj vse OK:
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 14.4.2007 17:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Abrazijo sem imela v 9. tednu, ker ni bil srček. Pazila sva nato dva ciklusa oz. časovno 3 mesece, zanosila pa sem 6 mesecev po abraziji in sem sedaj 18t in je vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?