Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 11:22:28
|
|
|
|
arielca
|
Zanzi Baby spej proti komarjem je na bazi eteričnih olj in je primeren že za . Sicer imamo pa v stanovanju v vtičnici Raid Night&Day. Ni komarjev . Enako smo delali tudi v toplicah. Prvo noč nismo uporabili ničesar pa so malo kar fino popikali, potem pa preverjeni recept in je bilo OK.
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 12:27:50
|
|
|
|
srki
|
Imamo tisto stvar, ki jo v vtičnico vtakneš in se mi zdi, da je res boljše. Sicer pa komarji pikajo samo mojega dragega in tamalega, mene se izogibajo, na srečo.
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 13:02:31
|
|
|
|
tina104
|
Mi smo doma na takem kraju, da je reees ogrooomno komarjev. Nismo še odkrili zares učinkovite metode. Lani smo imeli za v vtičnico tisto lučko, neki ultrazvok oddaja ali nekaj takega. V glavnem, pri nas ni delovalo, smo vrgli stran. Zdaj ga občasno mažem z AUtanom. To bi naj pomagalo samo kake 3 ali 4 ure, tako da za celo noč ni, samo se mi zdi, da vseeno zadnje čase ni bil ful popikan. Zdaj par dni imamo mrežo na oknu. Je pa spet problem, ker v drugih sobah mreže (še) nimamo in komar komot pride v njegovo sobo.
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 13:20:30
|
|
|
|
vesna.com
|
Mi mamo Baygon za v vtičnico,smo ga nesli tudi na morje in ni nikjer blo komarjev v sobah.Mam pa skoz prižganega.Ko gremo zvečer ven pa malo našpricam z Baygon family sprejem.
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 19:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz prižgem za kakšni dve uri Raid Night&Day, preden gre spat. Potem pa ugasnem. Pa zaenkrat ni bilo komarjev. Če gremo pa kam v gozd, ga pa našpricam z Justovo kremo z zaščitnim faktorjem 2, ker vsebuje neke rastlince, ki odganjajo mrčes.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2007 21:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 21:19:57
|
|
|
|
Putka
|
Na morju smo imeli flajštre s citronelo in evkaliptusom (iz lekarna), lahko nalepiš na kožo ali npr. voziček, jaz sem dala na posteljo k glavi. Smo imeli pa še tabletke, ampak nismo vsako noč prižgali. Pa zadnjič je ena napisala, da jih vonj čajevca odganja (tea tree), tega lahko tudi na kožo ali oblačilo nakapaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?