|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sredino jutro
6.4.2005 7:36:06   
simi73
dobro jutro...

kje ste čveke? a še vse :muca:?8)8)
pa tako lepo sončno jutro je, da kar vabi iz postelje...:);)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sredino jutro
6.4.2005 7:39:05   
Udb
oH, Simi. Jaz že od 6.00 čakam, da katera odpre kakšno čvek temo!! ;)

Kako si kaj? Jaz bi danes še tako spala!!!!! Včeraj sem prišla iz Lj šele ob 23-ih!! Ponavadi bi takrat že 2 uri spala!! Potem si lahko predstavljaš, kakšna sem danes!! :)-

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sredino jutro
6.4.2005 7:40:43   
girly
revca no :)-, sej boš šla pa danes prej :muca: pa bo. drugač pa dobro jutro vsem :metulj:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sredino jutro
6.4.2005 7:41:45   
Udb
girly, dvomim, da mi bo uspelo!! Pa saj...bom pa v nedeljo več spala! :)-:)-:)-

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sredino jutro
6.4.2005 7:43:23   
simi73
udb, sem kr OK. :hudicek: se za ta mesec počasi poslavlja (nekam nenavadno hitro:)-), v službi pa se tud gužva umirja.
te čist razumem, da si :zaspan: če ne spim najmanj 7 ur sem tud jst čist out:)-

sicer bo pa kmalu vikend...:bravo::bravo:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sredino jutro
6.4.2005 7:43:26   
Carovnica Mica
dobro jutro-a bo se kera kavo-bel mocno se mi zdi.mene se loteva spomladanska utrujenost.gotov sem edina?:kava:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sredino jutro
6.4.2005 7:45:11   
simi73
lenca, za :kava: se ti prijavim. ponujam pa zraven kakšen košček čokolade - mlečna ali z lešniki:)-

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sredino jutro
6.4.2005 7:46:01   
Carovnica Mica
pri cokoladi pa nisem nec zbircna-sam da je sladko:hudicek:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sredino jutro
6.4.2005 7:49:19   
simonas
Dobro jutro punce. Da se vam se jaz malo oglasim, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. :)

Doma smo imeli težak vikend in imam sedaj babico v bolnici, vendar pa gre na bolje, tako da sem že malo boljše volje. Sem pa vas brala, le pisati nisem imela volje.

Je še kak :kava: za mene?

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sredino jutro
6.4.2005 7:49:45   
simi73
pošiljam obe - z in brez lešnikov8)
pomladanska utrujenost bo minila - jst sem jo premagala z eno ornk čistilno akcijo;), drugač pa sam velik sadja in zelenjave uživat, pa jo boš lažje prenašala:)-
:rozica:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sredino jutro
6.4.2005 7:51:03   
simi73
simona, za tvojo babico:miska::miska::miska::miska:
saj bo vse v redu z njo, pa tud :angel: jo čuvajo.:rozica:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sredino jutro
6.4.2005 7:52:11   
Udb
Uf, utrujenost...jaz jo imam ene 5 vrst - pomladanska, nosečniška, lenobna,...:)-

simona, kaj pa je s staro mamo?

še zame en košček čokolade!!!!!!!!!!!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sredino jutro
6.4.2005 7:53:13   
Anonimen
Vesele v lepo sončno jutro:)-:bravo::bravo:
Pravjo da nebo dolgo in,da nas bo spet zalivalo;)

(odgovor članu simi73)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   sredino jutro
6.4.2005 7:55:01   
simi73
udb, zate pa lahko tud celo8), zdaj si lahko privoščiš:)- pošiljam ekspresno:darilo:

ej punce, a katera sanja ponoči dojenčka? jst zadnje dneve kr precej sam problem je v tem, ker ne sanjam svojega, ampak od ene prijateljice, ki je pred kratkim rodila:zmeden: sej se mi že blede od vsega skup:(

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sredino jutro
6.4.2005 7:55:54   
Bety
Pozdravljene...jaz že pijem :kava: in berem...

Opažam, da sem, kot fosilka, postala malo nestrpna ... nekatera vprašanja , kot je cena testa, imam za "postavljena na napačnem mestu"... verjetno bi v lekarni znali povedati malo več... :)-

Od danes ne bom več pila Prometrijum za ta ciklus ... in zdaj bom čakala M... pa v nove boje... verjetno sem tudi preveč pričakovala ta mesec, saj sem en teden bila bolana in imela vročino 38C... in če M ne bo, bom to imela za en velik čudež... :angel:

Kaj je pri vas novega? Udb...kakšno delovno mesto pa imaš ti, da si cel dan v službi?...

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   sredino jutro
6.4.2005 7:58:21   
Bety
Na nemškem programu vsak dan je od 9,30 h pa do 10,00 - same nosečnice, porodi... kar jokam zraven...

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   sredino jutro
6.4.2005 7:58:59   
Udb
Bety, nisem cel dan v službi - služba do dveh, potem pa ob torkih šola do večera!! ;)

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   sredino jutro
6.4.2005 8:00:07   
Udb
Mmmmm, simi, dobra je!! ;)

Ej, ravno danes sem sanjala o dojenčku - je bil moj! In ga nisem znala previti, potem mi je še na tla padel! V glavnem...nočna mora....se vidi, da me skrbi, ker nimam pojma o dojenčkih!! :zmeden:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   sredino jutro
6.4.2005 8:06:43   
Anonimen
Ja udb s kašnimi pa se ti ukvarjaš???:zmeden:
Še nibena ženska se ni rodila.da bi vse vedela o dojenčkih.Tisti hip ko držiš svoj zaklad v roki se ti odpre čisto drug svet9nebesa Materinski nagon :love:ti pove kaj kako delati s tvojim:duda:tehničnih reči pa se sproti naučiš,pa povprašaš.Starš biti,prav vzagajati pa priznam je zelo težka naloga,vedno si v dvomih,če pravilno delaš:zmeden:

(odgovor članu simi73)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   sredino jutro
6.4.2005 8:11:13   
Bety
To ste verjetno že prebrale...pa vseeno,zelo zanimivo gradivo o vseh znakih nosečnosti...bla bla bla...kaj mislite???

/////////////

sem na robu obupa saj imam tak problem da si ne morem več pomagati prosim pomagajte tiste ki ste srečno rešile tak problem ki ga sigurno ni imela nobema in sicer:Včeraj sem kot vsak dan vstala ob osmi uri,pikici pa sta se zbudile nekaj minut za mano,ko sem se odpravljala v kopalnica sem začutila v maternici grozno bolečino,ki se jo ne da opisati zato sem si rekla to je sigurno od carskega reza a bolečina je bila vedno hujša,mož je prišel domov in odločila sva se da me pelje k ginekologu.pikici sva pustila pri babici in odšla.ginekolg mi je povedal da sem znova obup.In rodila bom 3 trojčke. po vsej verjetnosti 2 fanta in eno pupo moji pikici pa sta stari šele skoraj9mesecev. kaj naj naredim pomagajte

////////////////////

Narava vedno ubere svojo pot.....

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   sredino jutro
6.4.2005 8:12:33   
simi73
udb, naj te ne bo strah, da ne bi znala z :duda:. se strinjam z nevo - ko pride čas, to stvar obvladaš. Je pa res, da se celo življenje starši sprašujejo ali so pravilno vzgojili svoje otroke...in velika večina jih, me pa jih bomo tudi! V to bodi prepričana!:)

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   sredino jutro
6.4.2005 8:12:47   
Udb
neva, brez skrbi, saj zavestno me to ne skrbi preveč! Sem mnenja, da se da vsega naučiti in komaj čakam, da bom imela :duda:! Ampak podzavestno, me pa očitno skrbi.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   sredino jutro
6.4.2005 8:14:31   
Udb
belica, ti kar lepo naredi test!! Je pa fajn, da ga narediš s prvim jutranjim urinom, ker je v njem največja koncentracija hormonov!

:miska::miska::miska:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   sredino jutro
6.4.2005 8:16:24   
simi73
bety, ne bit žalostna. tud zate in za nas bo napočil čas, ko bomo :nosecka: in bomo imele svoje :duda:.
verjamem, da ti je težko, ker tud sama na cesti zadnje čase sam :nosecka: opazim.
mogoče en nasvet - ne glej tega programa na TV, pa ti bo mogoče mal lažje. Zate in za vse nas :miska::miska::miska:, da čimprej ugledamo tiste :modri:.:rozica:

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   sredino jutro
6.4.2005 8:19:28   
Nyah*
:zaspan::zaspan::zaspan:dobro jutro :nosecka: in bodoce srecke!

kako je lepooooooooo:)!
A gremo na sprehod:bravo::bravo:?

KOlk je danes novih:nosecka:,ena, tri, pet?
Tole leto je plodno, da je kaj:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kateri radio poslušate?

Val 202 (11%)

Radio 1 (21%)

Radio City (17%)

Capris (3%)

Radio Hit (14%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 10298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!