Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 7:50:50
|
|
|
|
pika74
|
Midve sva se pa učeri doble z Anitko:bravo::bravo::bravo:. Kok je blo fajn. Nisva nč šimfale ampak sam štumfale :)-:)-:)-. Anitka je prou fejst punca:metulj:. Upam, da se čimprej spet tkole srečava na kšni :kava::kava:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 9:23:57
|
|
|
|
bambi
|
Ja, ja, Anitka je res pravi :angel: in kmalu bo za svojo dobroto poplačana z :duda: LP BAmbi
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 11:39:13
|
|
|
|
emaa
|
Na Vilharjevi, za železniško postajo
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 11:42:14
|
|
|
|
baguSka
|
Al pa tm zlo blizu Mobitela! Oz. na začetku te ceste, če prideš z most!:)
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 11:45:07
|
|
|
|
emaa
|
kaj pa ti baguska, a si zlo zasedena? Kje se pa kej Sisy potepa, je ni nč gor.
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 11:49:10
|
|
|
|
baguSka
|
Ja jst dons ob tej uri nikakor ne morem. Po šihtu moram laufat na JE, pol zvečer pa šibam še 1x u LJ. Grem mau u lajf po dougmu doooougmuuuuu času!:bravo: Sisy pa nč ne vem kje se potepa!:zmeden2: Na aerobiki mogoče, mogoče se uči, al je pa že zvedla da je nosečka in se tok veseli, da je pozabila na nas!:zmeden2:
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 12:52:36
|
|
|
|
emaa
|
Anitka javlja, da ima čas ob 15:30, tko,da bom jaz že prej v Guliverju.
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 12:53:30
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravite mi Anitko, prosim,...:rozica::rozica::rozica: Pa poglejte, če ima obute MM štumfe,..:)-:)-:)-
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 13:14:17
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Že komaj čakam, da se vidimo, štumfah ali brez :)- Tudi jaz moram povedat, da sva se s Piko včeraj imeli lepo in da je tud ona ena taka krasna oseba in upam ter ji želim, da bo kmalu dobila svojo :duda: ali :duda::duda: Punce se vidimo. Jaz bom kar zunaj počakala v črno-belem plašču in črnem nahrbtniku. Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
srečanje v Ljubljani z Anitko 21.1.2005 13:35:36
|
|
|
|
pika74
|
Anitka, hvala za pikapolonco :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?