|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje okoli popka??
26.8.2006 7:39:51   
saša80
dobro jutrouser posted image

mene pa zanima, če še katero  srbi okoli popka..sama sem začela razmišljat, če so to mogoče   šivi od laparoskopije( (pred 9 meseci) .. ali je kaj drugega???

lepo soboto vam želimuser posted image user posted image user posted image

sašauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbenje okoli popka??
26.8.2006 7:57:02   
Anonimen
po tolkem času, bi ti rana mogla že zdavnaj zaceliti in dvomim, da je to zaradi laparaskopije. 9 mesecev je vseen mal preveč. Saj ti že šive v 2 tednih ven poberejo, s epravi, ko je rana v glavnem zaceljena. Kaj pa če te je kak čuden žužek ponoči piču. Probaj si lepo nežno popek spucat z bebi palčko, tam ko te srbi pa se namaži z kremo fenistil (lekarna, brez recepta). ne vem, kaj bi naj to bilo

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2006 8:20:54   
saša80
glej..šivi so lepo zaceljeni...srbi  me pa ne v popku ampak čist na vhu... in to tam ko sem bila šivana, malo višje...

res ne vem kaj bi to bilo ?

bom šla v lekarno danes pa povedala pa naj mi nekaj  da

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 8:37:15   
Anonimen
Sem te zastopila da ne v popku, sam v popku se včasih nabira svinjarija,nekateri celo imajo nek mičken izcedek, pa zato sem mislila, če bi si z mokro palčko mal spucala. 

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2006 8:44:37   
saša80
aha, hvala  ti.. sam veš js nimam nikakršnega iscedka iz popka in nič..ampak bom vseeno probala..mogoče pa pomaga...

hvala še enkrat user posted image user posted image

lp sašauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2006 20:02:12   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

... sam veš js nimam nikakršnega iscedka iz popka in nič..

---pa čist je ko suzica user posted image  user posted image  a ne SAŠA user posted image  user posted image
Mal si nervozna zaradi STOP user posted image  sedaj si opravila današnjo nalogo user posted image , še malo pa bo user posted image  user posted image  user posted image user posted image   (al bo pupa al pa pob)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lp. tosjauser posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2006 9:48:00   
saša80
hvala ti tosja user posted image user posted image user posted image user posted image , js verjamem , da enkrat bo user posted image user posted image , ampak to čakanje me ubija in vedno razočaranje, saj razumeš in veš kako je...

ampak za vse nas bo enkrat posijal sončni žarek sreče, ko bomo nekega dne zagledale user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2006 10:39:38   
kapica
Sasa,mene tudi vcasih srbi, tam kjer je bila rana. Pa sem ze veckrat mislila da je samo v glavi, sicer pa tudi ni tako zelo da bi me motlo. Ampak tu pa tam pa imam se obcutek, kot da bi se tam nekaj dogajalo.

Verjetno je res samo v glavi, ker je od moje laparo ze tudi  ca. tri mesece.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2006 10:55:33   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO 

ampak to čakanje me ubija in vedno razočaranje, saj razumeš in veš kako je.. 

user posted image  Še predobro te razumem user posted image  user posted image
V tem tednu pa bo tako konec ugibanj -
 saj bo en VELIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

BOŠ VIDELA user posted image

lp,tosjauser posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2006 12:08:04   
saša80
ja tosja, če bo tista tvoja napoved držala, potem bom js res 4 nosečka od tvojih kolegic..in res si želim, da bi bila... samo sma se zmenile, da boma skupaj, tako, da js držim tut zate pesti, da boma obe user posted image user posted image .

.. tut vsem ostalim v klubu klomifenk želim user posted image user posted image dve močniuser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. zdaj pa gremo z user posted image na sprehod.

lp sašauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2006 22:16:40   
pot
Pravijo, da kadar rana začne srbet, to pomeni, da se celi. Samo v tvojem primeru, nekako prepočasi, če bi sklepali, da se šele celi.  Bolj slab odgovor, kaj? user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2006 14:29:33   
saša80
nasapot, moja rana od šivov se je že zacelila, tako, da ne vem kaj bi to lahko bilo...

lp saša..sicer je pa  že bolj kot ne ponehalo srbeti..

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2006 11:56:02   
frida1
Ali se mogoče srbenje pojavlja ob dotiku kovinske zaponke pasu in se ti naredijo tudi izpuščaji. Kajti mene srbi zaradi tega, ker imam alergijo na kovino, sploh pa v poletnem času, ko je bolj vroče. Mogoče je to to, ni pa nujno!user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2006 12:40:56   
LuLu
Ojla, mene tudi včasih srbi okoli popka. Včasih zaradi pasa in hlač, vročine, nervoze,... čisto različno. Dobim takšne male mozoljčke, nobena krema mi ne pomaga, žal pa mi paše, če se pošteno počoham, in se zato počasneje celi. Potem pa mine in imam kak mesec dva mir, pa spet. Meni je dermatologinja rekla, da je to zaradi stresa. Enim se pač na koži pozna. Čao

(odgovor članu frida1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2006 13:00:32   
Anonimen
Evo, zdaj pa že mene srbi user posted image user posted image . Pa ne samo popek, ampak celo telo user posted image user posted image . Tkoj ko prečitam srbenje, se že moram počohat. user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!