|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje kože
13.5.2007 10:55:15   
piči
Halo
Mene pa zanima, če ima katera tudi težave glede srbenja prsi. Vem da je normalno, da se v nosečnosti zaradi raztezanja kože pojavi srbečica na trebuhu in še kje. Ampak mene obupno srbijo prsi (se verjetno hecno sliši). In to točno v kolobarju. Na eni dojki malo več, na drugi malo manj. Mam tudi takšne rožnate barve madež. Pa ne vem al naj delam paniko iz tega al se bo stanje umirilo. Ampak res res srbi.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbenje kože
13.5.2007 11:12:48   
AnaB.
Mene najbolj od vsega srbijo prsi, trebuh malo manj. To pa je čisto normalno, saj se tudi tam koža kar precej razteza. Ti kar pridno maži, da ne bo kakšnih strij in ne skrbi preveč.

Lep danuser posted image

(odgovor članu piči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2007 15:18:44   
Anonimen
Živio!
Ja tudi jaz imam isti problem. Sem se tudi jaz že spraševala, če je to normalno, ker včasih me prsi tako srbijo, da sploh ne vem, al bi se spraskala al kaj bi naredila. Za trebuh pa sem že prej vedela, da ker se razteguje, tudi srbi. Tako da zgleda, da imamo vse iste probleme.
Lp, Anonimna7

(odgovor članu AnaB.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 17:04:56   
lunca2
Mene prsi srbijo bolj malo, vendar me pa trebuh občasno. Jaz si prsi mažem s kremo od aventa, trebuh pa z oljem za preprečevanje strij in zaenkrat nimam niti ene strije na trebuhu. Sem pa noseča 34 tednov.user posted image  

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 21:14:59   
ALJA75
Tudi mene prsi nenormalno srbijo. So se mi pa tudi povečale.
Mažem jih s kremo Spa tonific in po tem je občutek veliko prijetnejši.
Očitno tudi sodi k naši prelepi nosečnosti. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2007 11:07:32   
Laubica
Tudi mene srbijo in si mažem oboje oz. celo telo z naravnim olivnim oljem in je boljšeuser posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2007 12:44:56   
NAVT
Jaz sem ravno danes slišala, da proti tej nosečniški srbečici (ki se lahko pojavi po vsem telesu, ne le tam kjer se koža intenzivneje razteza) pomaga oz. nekoliko ublaži kalcij. Torej pomanjkanje naj bi povečalo to srbenje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2007 16:34:51   
Anonimen
Tudi mene koža na trebuhu in prsih boli, tako da se znam kar lepo praskati tudi v javnosti, kot kak dedec zgledam ko se se skoz po jajčkih praskajouser posted image . Pa se tudi mažem z mlekom vsak dan, pa še vseeno srbiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu NAVT)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?