Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: srbenje in praskanje otročka po telesu 2.2.2011 6:58:05
|
|
|
|
Precious
|
Ni mus da je na kaj alergična. Mrzel zrak,suh zrak izsušujeta kožo in suha koža srbi.otroka maži s kremami 2x dnevno,da bo koža vlažna. Pa mojega srbi tudi od žabic,tako da jih več kot 1 leto sploh ne nosimo več
|
|
|
|
RE: srbenje in praskanje otročka po telesu 9.2.2011 21:06:27
|
|
|
|
tasia
|
V lekarni kupi Ribodermin (ribje mazilo), ki miri razdraženo kožo in jo fajn vlaži. Namaži jo po tuširanju ali kopanju, ker dolgo ostane na koži, je to dovolj. Jaz ga uporabljam za plenični izpuščaj in podobne zadeve, je pa primeren že za novorojenčke. Jaz sem zelo zadovoljna z njim, pomaga bolj kot Canesten ali Daktarin (vsaj moji ) Poskusi, slabše ne bo...kečjemu boljše. PS - izjemen je tudi za izsušene roke... LP
|
|
|
|
RE: srbenje in praskanje otročka po telesu 9.2.2011 21:12:03
|
|
|
|
Dashenka
|
Po vsakem kopanju in umivanju otroka namaži z mandljevim ali olivnim oljem. Izogibaj pa se vsem kremam in otroški kozmetiki (razni bodymilki), ki kožo le še dodatno izsuši. Ribodermin je sicer tud fajn, ampak po telesu jaz otroka ne bi ravno mazala z njim. Ima za moj okus premočan vonj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?