|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbečica in bolečina
24.9.2004 21:31:52   
Natas@
pozdravljene,

noseča 38 tednov in me že 2 dni močno srbi trebuh, ter zunanja in notranja sttran stegen. Ne pomaga pa nič ne mazanje , ne masaža, ne praskanje. A je imela oz ima še kakšna te probleme in ali to pomeni da bo porod kaj prej?
Pa še en problem, bolečina v spodnjem delu trebuha, včasih tako močna da komaj sedim, ležim ali stojim, ki po kratkem času mine. Pojavi pa se večkrat na dan že par dni.
Da ne omenjam močnega tiščanja navzdol, čim malo več hodim. Včeraj popoldan sem šla na sprehod (prbl 2 km) in sem mislila, da bom kar rodila tako me je tiščalo navzdol, danes je bolje.
Dejte me malo potolažit oz povedat svoje izkušnje kako ste premagovale te težave.
Sicer pa komaj čakam da zagledam svojega otročička v živo.
LP,
NAtas
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srbečica in bolečina
24.9.2004 22:16:06   
anaj
Ojla!

Mene je trebuh srbel od 34 tedna naprej. To ni prav nič hudega. Trebuh se ti je "zrasel" in tako se z njegovo rastjo razteza tudi koža. Zato te ta srbi. kolegice so mi dejale, da si proti koncu nosečnosti tudi bolj občutljiv na mila ali kakršne koli druge dražljaje in te zato tudi vse srbi. Jaz ravno ne vem, če je to res, me je pa srbelo celo telo. celo rit.

tudi v trebuhu me je tiščalo tako kot praviš ti, navzdol. ja, čedalje bolj te bo, saj se otroček čedalje bolj pomika navzdolj in se pripravlja na porod. Najbrž že nestrpno čaka, da vidi svojo mami.

Jaz sem rodila že pri 38 tednu nosečnosti. Želim ti veliko poguma.:duda::duda:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srbečica in bolečina
25.9.2004 2:20:02   
Annny
Hvala enako, tudi mene zdaj (pri 37t) vse tišči navzdol (sploh po dolgotrajni hoji), trebuh non stop otrdeva, srbelo me je pa bolj na začetku (a je potem minilo)...mislim, da imamo v tem času vse precej podobne občutke.
Saj nimaš- nimava več dolgo do konca...potem bo bolje:)

ANAJ- kako to, da si rodila v 38t? A se je 'kar zgodilo'? So ti to napovedali že prej? sorry, ker sem mal radovedna
;)

Pa-pa

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   srbečica in bolečina
25.9.2004 10:06:36   
filipinka
Srbi me ne, boli in tišči navzdol pa ful. Sinoči sem likala in me je ob likalni mizi tako špikalo v nožnici, da sem se zvijala:bravo:Sva že bla tak vesela, da je mogoče pa res prišel veliki trenutek...pa nič od tega. Zdaj sem že en dan čez rok!
Tudi jaz neskončno čakam, da vidim svojega :duda:v živo.
v.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srbečica in bolečina
25.9.2004 10:36:12   
Tejči
Ojla Natas!

Sem v 37.tednu in sem imela pred 14 dnevi takšne težave kot ti-trebuh srbel, kot sam :hudicek: Pa mi je čisto slučajno zmanjkalo kreme s katero sem se mazala in sem kupila eno drugo in problemov ni več-torej sem bila alergična na kremo. Slišala sem pa tudi, da ni dobro uporabljat preveč dišečih in močnih mil za tuširanje.
Glede tiščanja navzdol-zaenkrat niti ne, čeprav sem že imela lažne popadke in so me skoraj v bolnico poslali, ampak je bilo naslednji dan vse OK. Meni se zdi, da mi vse bolj gor tišči:zmeden:
Uživajte še zadnje tedne in dneve (v77 mogoče celo urice:)- ) nosečnosti!

LP, Tea&:duda:

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?