|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbečica
13.2.2006 9:10:13   
svizc
pozdravljene punceuser posted image
včeraj zvečer se mi je po trebuhu pojavil rdeč posip danes pa je viden ze po celem trebuhu vendar nikjer drugje srbi me malo vendar se sploh ne upam praskati. je pa rdeč oikica zdraven pikice. sem poklicala ginekologa in je rekel da je kakšna alergija da če je otroček aktiven da nima biti  kaj narobe da naj grem k svojemu zdravniu, da mi predpiše kakšno zdravilo. mene je pa vseeno strah sem v sedmem mesecuuser posted image  zdravnika imam šele popoldan a je omela katera podobne probleme in ali je že slišala za kaj takega.hvala vsem
zaskrbljena mamicauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbečica
13.2.2006 9:20:26   
Pinga
Lahko te potolažim, da sva že dve. Jaz sem sicer v 4 mesecu in že dober mesec hodim od svojega zdravnika do dermatologa oziroma alergologa, zaradi podobnih težav, kot jih opisuješ ti, s tem da imam jaz te pikice po trebuhu, hrbtu in rokah, srbi pa ko user posted image . Sem se po rokah že razkrampala do krvi. Najbolj me srbi zjutraj in zvečer.
Moj osebni zdravnik in alergologijnja mi ne moreta točno rečt kaj to je, mi je pa moja ginekologinja ( ker sem ravno imela pregled ) rekla, da gre za tipično nosečniško alergijo, samo malo ji je čudno, ker se običajno pojavi v zadnjem mesecu nosečnosti.
Trenutno so mi svetovali od Eucerina oljno kopel in nato Bepanthenol intenzivni losion za suho in zadraženo kožo. Imam pa jutri spet pregled pri alergoliginji in me prav zanima, kaj bo rekla. Ti sporočim.

Lep pozdrav.

(odgovor članu svizc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 9:56:12   
Lorena
Jaz sem v 34.tednu in se prav tako zdravim zaradi podobnega user posted image , ki srbi za znoret!  Flekci so rdeče barve, po nekaj dnevih se začnejo kot luščiti, kot da koža na tistih delih nekako spokauser posted image , veliki so pa do površine nohta...

Dermatologinja pravi, da ni povezano z nosečnostjo (ne vem, kaj so rekli vama...), ampak ''da sumijo, mislijo'', da gre pač za posledico obolele viroze enkrat pred časom....
Sicer se mažem z neko kremo, ampak moram rečt da ne pomaga preveč.
Se mi je pa pojavilo najprej po prsih in po trebuhu, sedaj pa se je še razlezlo po trebuhu in pa malo po nogah.
Skrbi me predvsem zaradi tega, ker je to po prsih, bliža se pa moj PDP, ta user posted image  pa nekako noče izginit.
Konec tedna imam zopet pregled, bom videla kaj bodo pogruntaliuser posted image

Mi je pa dermatologinja svetovala ČIM MANJ UMIVANJA in to samo z vodo. (voda je takim zadevicam kot hrana...)

Čim manj srbenja vama želim!

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 10:25:24   
Pinga
No, Lorena vidim da nas je več, ki nam ta srbeči user posted image  ne da miru v nosečnosti.

Ampak glede na to, kar si opisala ne bi mogla rečt, da imava enako zadevo. Meni se nič ne lušči in rdeče pikice so zelo drobne.
Upam, da nas čimprej mine.

Lp.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?