|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbeč in boleč trebuh
22.11.2007 11:01:51   
anči13
olja!
mene pa zanima,če kero tud ful srbi trebuh in na vsake tok časa boli? sem v 35t. trebuh si skoz mažem,če ne s kremo proti strijam,pa z mlekom,ampak postaja že kr mal nadležno,ker me tok srbi.ponoči me je pa še bolel,edino,če sem ležala na hrbtu ne.a se kateri tud to dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbeč in boleč trebuh
22.11.2007 11:25:35   
OliveOyl
Mene je tudi vse srbelo,
ni nobena krema pomagala.Zdaj,ko si user posted image  je koža tako napeta,
slabša je prekrvavitev in zato srbi.
Še malo pa bo minilo.user posted image

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 12:23:56   
želva
Men se je ta srbeč trebuh pojavil nekje v 29t, ko sem se najbolj razlezla in ponoč je blo groza. Pa sem se 3krat na dan mazala z olji, žaubami, ampak koža se tok intenzivno razteza, da ni nč pomagal. Razen strije pa nimam nobene. Me je pa tok srbel kakšen teden, da nisem ogla spat, pol je pa samo od sebe nehal. tKo, da še mal potrpi.
Boleč trebuh-ja to se mi tud dogaja zadnje dni, pa samo zvečer in ponoč, od koga ne vem, ne morem pomagat

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 12:50:53   
mateyka
edino,če sem ležala na hrbtu ne.a se kateri tud to dogaja?

kako to misliš? a ti rata kako drugač sploh ležat? men ni user posted image če sem se dala na stran, je bil trebuh tko težek, da me je vleklo in bolelo + tamala je čist popenla in začela brcat not, kot da bi hotla, da bi se že enkrat obrnila v bolj stabilen položaj. mislim, da jih vleče v stran, če smo na strani. kokr jest vem, vse nosečnice pravjo, da prot koncu nimajo radi da ležiš na boku (moja tud ni).
men se je mešal od tega spanja na hrbtu (slabo in rahlo spim in ful se zbujam) - jaz sem navdušena "trebuhospanka"; sem sanjala in hrepenela po tem, da sem bom enkrat lahko vrgla na trebuh v pojstlo user posted image sej zdej lahko, hvala bogu user posted image user posted image
srbel me je mal, ne velik, samo sem mela pa na konc filing, da sem ful zategnjena čez trebuh (koža)..

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 12:59:12   
Ninica
Tudi mene je bolelo in srbelo, le v predelu popka, ko se je koža najbolj raztezala. Zato sem dobila tudi na tistem mestu majhno strijouser posted image . Je pa res, da ko sem ležala me ni tako peklo

LP, Ninica

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 13:05:16   
anči13
ja baje ni dobr preveč ležat na hrbtu zaradi prekrvavitve,ja na desnem boku mi za enkrat še kr paše ležat,na levem me pa mal boli in ne upam preveč.čeprav je G rekel,da user posted image ne morem škodovat,ga pomečkat.user posted image res pa,da včasih mi pa res nč ne paše in ne vem kako bi se naštimala.ja tole srbenje je pa res nedležno in res kr vzhajam kot kvas.moj pravi,da imam vsak dan večji trebuh,kaj še bo?user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?