|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbeče rdeče pike - nevzdržno!
11.11.2007 19:26:21   
MR99
Še 6 dni imam do PDP, ampak to srbenje je postalo nevzdržno. Vem, da se je o tem že veliko pisalo na forumu, ampak nobena nima odgovora, kaj bi naj pomagalo. Meni ne pomaga nič, vse sem že probala, srbečih pikic pa je čedalje več, zdaj jih imam že po vsem telesu, samo po obrazu še ne. Najhuje je sedaj, zvečer, ponoči in zjutraj, čez dan se situacija nekoliko omili. G mi je prejšnjo sredo predpisala neko mazilo, ki mi ne pomaga čisto nič in mi rekla, da naj pridem nazaj, če bo slabše. Do petka sem vztrajala, si nabavila hrastovo skorjo in otroški puder v tekočem stanju,... nič boljše. Danes sem šla k dežurnemu zdravniku, ker nisem več zdržala in mi je predpisal Claritin tablete, za katere pa sedaj ugotavljam, da mi očitno spet ne bodo nič pomagale, saj me dalje srbi kot hudič. Če bom jutri šla k G, me bo poslala k dermatologu, ki mi verjetno spet ne bo znal pomagati, saj koliko sem brala na internetu, je to lahko povezano s hormoni in bo izginilo šele ob porodu, nobeno zdravilo pa ne pomaga. Jetrni testi so v redu. Lepo prosim, če ima katera ali je imela podobno situacijo in ji je kakšna stvar pomagala vsaj ublažiti srbeščico, prosim naj mi pove. Ponoči namreč ne spim zaradi srbenja, občutek imam, da se mi bo zmešalo. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbeče rdeče pike - nevzdržno!
11.11.2007 19:29:45   
maja24
Men vrjem da ti bo dermatolog še najbol pomagal,sicer sama nimam teh težav tok da to je moj odgovor.

LPuser posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2007 20:22:21   
bskrle
HUda srbečica lahko pomeni ,da je nekaj narobe s tvojim telesom, sama ne vem točno ali gre za ledvice ali jetra.  Vprašaj Pušenjaka

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2007 20:34:27   
sonček*
Oj!

Jaz sem jih tudi dobila, samo ne toliko kot ti, pa mi je zdravnik rekel da je to lahko od prehrane, konzervansov ali pa hormonov. No glede konzervansev sem ta teden malo bolj pozorna, pa ti lahko priznam, da je bolje, kreme ali pa mazila pa nisem uporabljala. Upam, da sem ti kaj pomagala.
Lep večer!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 9:28:10   
Naja31
A so ugotovili da je alergija?
Ker drugače huda srbečica lahko pomeni odpoved jeter.

(odgovor članu sonček*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2007 13:09:12   
bina30
Jaz sicer ne vem ali se lahko primerjam s tabo, ker pri meni zagotovo ni tako hudo. Me pa res zelo srbi trebuh (37t), drugo pa ne. Sem se praskala in nisem vedla kaj bi, potem sem si pa zvečer dala mrzlo mokro plenico na trebuh in mi je ful pasalo, malo mi je omililo to vročino od srbenja in samo srbenje. Namazala sem se tudi z Bepanthenom, oblekla čist bombažno spodnjo majco in je blo super.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2007 21:04:55   
Ajvy
meni je pomagalo, da sem se nalivala z vodo...moje pike, so namreč posledice delovanja ledvic oz. se pojavijo takrat kadar malo pijem, tako sem se stalno nalivala...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?