MR99
|
Še 6 dni imam do PDP, ampak to srbenje je postalo nevzdržno. Vem, da se je o tem že veliko pisalo na forumu, ampak nobena nima odgovora, kaj bi naj pomagalo. Meni ne pomaga nič, vse sem že probala, srbečih pikic pa je čedalje več, zdaj jih imam že po vsem telesu, samo po obrazu še ne. Najhuje je sedaj, zvečer, ponoči in zjutraj, čez dan se situacija nekoliko omili. G mi je prejšnjo sredo predpisala neko mazilo, ki mi ne pomaga čisto nič in mi rekla, da naj pridem nazaj, če bo slabše. Do petka sem vztrajala, si nabavila hrastovo skorjo in otroški puder v tekočem stanju,... nič boljše. Danes sem šla k dežurnemu zdravniku, ker nisem več zdržala in mi je predpisal Claritin tablete, za katere pa sedaj ugotavljam, da mi očitno spet ne bodo nič pomagale, saj me dalje srbi kot hudič. Če bom jutri šla k G, me bo poslala k dermatologu, ki mi verjetno spet ne bo znal pomagati, saj koliko sem brala na internetu, je to lahko povezano s hormoni in bo izginilo šele ob porodu, nobeno zdravilo pa ne pomaga. Jetrni testi so v redu. Lepo prosim, če ima katera ali je imela podobno situacijo in ji je kakšna stvar pomagala vsaj ublažiti srbeščico, prosim naj mi pove. Ponoči namreč ne spim zaradi srbenja, občutek imam, da se mi bo zmešalo. Hvala
|