|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbeča koža
7.11.2010 16:59:17   
alora
mene pa zanima kakšne imate izkušnje s srbečo kožo, jaz sem namreč zdaj v 20ted.pa me že en mesec noro srbi koža ta prvo pod dojkam zdaj pa po stegnih,trebuhu in za koleni.Ginekolog me je dal na jetrni test pa je vredu tud žolčni kamni niso.Kaj vam je pomagalo jaz se skoz mažem z tekočim mlekom pa nč ne pomaga noro za znoretuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbeča koža
8.11.2010 19:09:04   
lananai
Mene je tudi srbela koža. Največ pod prsmi in na obeh straneh trebuha. Po mojem je to zato, ker se koža širi. Jst sem se mazala 2x na dan (zjutraj in zvečer) z Johnson's baby oljem. Je pomagalo malo.

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2010 19:30:26   
flik
Meni je pri srbenju in luščenju kože v user posted image pomagalo sledeče:
- olje za kopanje Linola (dobi se ga v lekarni)
- čim manj tuširanja z 'agresivnimi' mili.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2010 21:28:16   
Anonimen
meni je pomagalo, če me je kdo čohal, če ne sm se sama

(odgovor članu flik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2010 21:17:53   
pizmek
Tudi mene večkrat srbi in mislim da je to zaradi raztezanja kože..se pa seveda tudi mažem s kremo in je malo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2010 10:12:32   
elevitka
srbeča koža je lahko tudi znak za preobremenitev jeter-povečaj vnos kalcija !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2010 10:45:46   
alora
vem ja so mi naredili jetrni test in trombocite so pregledal pa je super.Srbenje pa ne izgine se mažem, kopeli delam pa nič sam krema ,ki mi jo je predpisala zdravnica pomaga,ampak je za kratko uporabo tko da se zdaj skoraj na vsake 14dni mažem sam me je strah da nebi škodila otročku.Najhuj je ponoč pa nič ne kurimo v sobi,da nebi bilo vroče pol je še slabše.user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2010 13:57:13   
VRTNICA84
Oj!

Mene je v prvi user posted image tako srbela koža, da sem pristala zadnji teden pred porodom v bolnišnici. Ker me je srbelo in sem se nom stop čohala. Pa se mi je srbenje prestavilo iz trebuha na noge in po celem telesu. Prav obsedena sem že bila od tega. Na koncu so ugotovili, da je to povezano z hormonskimi spremembami.
Pa kaj imaš kakšne izpuščaje na koži?
Ker meni so se naredli pa me je to pol že tak srbelo, da me je prav žgalo. Ne znam ti povedat. Upam, da se mi v drugo ne bo ponovilo.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2010 17:42:52   
alora
pa kakšne tam, kjer se praskam mam čisto rdeče to pomen ,da trenutno pol trebuha,kot da bi se opekla srbi za znoret tudi jaz ne znam opisat, kako mož je že reku da mi bo roke zavezal ker je noro.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2010 22:13:30   
VRTNICA84
Podobno se je dogajalo meni. Tak, da sem na koncu rekla mojemu naj me pelje v bolnišnico k dežurnemu. Ker sem se htela spraskat do krvi. Jaz sem misla, da bom znorela od tega srbeža.
Vem kak ti je. Počutla sem se tak kot, da mam živi ogenj na trebuhu.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu alora)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2010 10:53:52   
skokica_
Srbi tudi mene. Verjetno, ker se koža razteza, ker me pravzaprav najbolj srbi točno na teh mestih (trebuh, stegna, joške). Prham se z oljnim gelom ter mažem 2x na dan. Karitejevo in kakavovo maslo mi najbolj pomagata. Zaenkrat se mi zdi, da ni pridobljene nobene strije. Sem v 27. tednu in trebušček je kar velik že. user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?