Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Saj ne, da sem ekstremno sramežljiva, kljub temu, pa sem bolj tiste sorte človek, ki se ne mara pretirano izpostavljati.To se odraža tudi v mojem intimnem življenju, pa čeprav sva z možem skupaj že 10 let. Še vedno instiktivno ugašam luč in si vlečem deko do brade. Imam želje, potrebe, občutke, pa ne govorim o njih. Ne predstavljam si, da bi partnerju povedala, kaj si želim, da naredi. Kolegica se zafrkava, kakšne nore reči si je kupila v seks shopu. Jaz si tega ne predstavljam niti pod razno. A ve uporabljate pripomočke? Mislim a je to resnično nekaj vsakdanjega? Sem samo jaz tako zaprta ali ima še katera probleme s tem? To, kar se dogaja tebi, je verjetno precej pogosto, čeprav je žalostno. Skupaj si vendar s človekom ki ga ljubiš. Seks je del vajine zveze in konec koncev vajinega vsakdana. NI nekaj skrvinostnega, skritega pod tančico tabujev,.... Torej je normalno, da se o tem partnerja pogovarjata. Da se mu predajata prez občutkov sramu in predsodkov. Skrivanje pod oddejo....hm...misliš da si grda in se bojiš, da mu gola ne boš všeč? Verjemi, če te ljubi tudi slučajno ne opazi kako se joške v leže postavijo v malo manj veličasten položaj, kako se trese trebušček med tem, ko te poriva, ne opazi tistih nekaj pikic celulita na zadnjici... Prižgi nekaj svečk - v soju svečk se boš zdela tudi sama sebi zelo zapeljiva, zazzri se mu v oči (a ni lepo, če se med ljubljenjem drug drugemu zazreta v oči?!), pusti mu, da uživa ob pogledu na tvoje telo in tudi ti popasi očke na njegovem telesu. Kar se seks shopov in igračk tiče, pa je to pač stvar posameznika. Še zdaleč nobena tragedija, če jih ne uporabljaš. Najpre spodi iz glave tabuje, pa bo mogoče prišla tudi želja po kakšni igrački. Če pa ne, pa tudi OK.
|