|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srček me boli zaradi mojega sončka
30.10.2004 22:14:10   
niki5
Prejšnjo soboto smo morali s Svitom nazaj v porodnišnico, namreč na ponovni odvzem krvi (iz pete), zaradi slabe prepojenosti papirja. Seveda sem jokala kot dež :(( ker se mi je zdelo grozno dojenčka ponovno matrati (namreč ta odvzem je za njih boleč). Bil je zelo pogumen in niti ni jokal tako hudo kot prvič, ko ga je morala kar večkrat špikniti iz obeh petk. Tako, da je drugič zares dobro tekla kri in je bil papir dobro prepojen.
Danes pa ponovno dobim dopis, da moramo nazaj v porodnišnico in to še enkrat na odvzem krvi zaradi slabe prepojnosti papirja. Jaz pa najprej v jok :(( potem me je zagrabila jeza :grrr: kaj hudiča se norca delajo iz nas in mojega revčka. V 10 dneh mu hočejo 3x odvzeti na zelo boleč način kri :grrr::grrr:

Jutri moram poklicati sestro, ki je jemala kri.. ni mi jasno kako se lahko kaj takega zgodi.. nazadnje sem na lastne oči videla, da je bil papir zares dobro prepojen! Ne morem verjeti, da bi mu zares že tretjič vzeli kri. :((:((

A se je še kateri kaj takega zgodilo:zmeden:

Držite pesti, da je prišlo samo do pomote... jaz sem tako žalostna, ko pomislim da bi ga morala ponovno peljati tja :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.10.2004 22:16:05   
ninca
:((:((:((:((:((:(( s tabo
upam da bo s tvojim :modri::duda::modri: vse ok in držim pesti :miska::miska::miska:
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: za sestro v bolnici
:love::love::love::love::love: za :modri::duda::modri:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2004 22:21:14   
ZARA
ja niki...mislm groza...
samo ne vem ce je papir kriv :zmeden:,vrjetno osebje...

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2004 22:29:42   
kimi
niki upam da bo kamlu mimo kaj si pa mislijo:grrr::grrr:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2004 22:29:44   
Anonimen
Kakšna slaba prepojenost papirja? Kaj pa to pomeni?

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2004 22:31:27   
niki5
jaz upam, da je tokrat prišlo do pomote :(
ne morem verjeti, da bi morala ponovno nazaj :((:(( samo pogledam ga mi gre že na jok :((

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2004 22:33:49   
niki5
Splišni,
kri nakapljajo na papir s krogci in če je premalo krvi, papir ni dobro prepojen in potem ne morejo narediti preiskave.

Samo težko verjamem, da se to lahko zgodi pri enem dojenčku 2x !! in da je potrebno že tretjič tja :(

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2004 22:46:05   
nina76
Tudi sama sem morala z mojim otročkom neštetokrat na odvzem krvi. Res da na Pediatrično! Pa so mu jo jemali iz petke, pa iz glave,... Potem je šel pa enkrat mož z menoj in ko so sestre rekle, da naj prideva v sobo, da bodo otročku vzele kri, je mož dobesedno ponorel, da naj mu zdarvnika pripeljejo, da njegovega otroka pa že ne bojo vsake dva dni špikali. In potem so seveda sestre znorele, da kaj se gre, da tako samo tisti starši delajo, ki ne vedo, kaj je za njihovega otroka dobro oz. slabo. Mož pa ni odnehal in dosegel svoje. Prišel je zdravnik, se postavil v bran mojemu možu in od takrat niti enkrat nismo bili več na odvzemu krvi. Poleg tega pa je vpričo njega oz nas nadrl sestre, da so vse preiskave že bile narejene in da ima pač najin otroček samo kontrolo.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2004 23:28:55   
lutka
niki5,vem kako boli sček:((,ko pikajo tvojega:duda:.Mojega so v porodnišnici piknili kar 11-krat.ker mu ni mogla vstavit kapalne:((:((:((.Sem mislila,da mi po srce počilo,potem sem morala pa še drugega peljat na infuzijo,njega pa je piknila 5-krat,preden mu je lahko vsatvila iglico.NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORO:((:(:(
Upam,da je bila samo pomota.Držim pesti da ne bo več pikic:angel::angel:
lp

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2004 10:34:20   
niki5
Danes sem klicala in se moramo oglasiti na ponovni odvzem krvi :((:(( rekla je, da je mejna vrednost :((
Mene je pa strah, da je kaj narobe s Svitom... Sploh ne vem kaj naj si mislim.. kar jokala bi :(

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2004 12:45:02   
Anonimen
Pa kakšne preiskave pa to delajo? Za mojega sploh ne vem, da bi mu v porodnišnici kdaj kri vzeli. Res sem bila dva dni malo blesava od narkoze, ampak saj so mi pozneje po mojem vse povedali, kaj so z njim delali. Sploh ne vem, da bi mu kaj "kri spuščali", pa še na kakšen papir...
Kaj pa naj bi bilo narobe s Svitom, Niki5? Zakaj, ali so kaj takega rekli? Po mojem, če bi bilo kaj zares narobe, bi že takrat ugotovili. Kaj resnega že ne more biti. Upam, da bo vse O.K.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2004 18:02:55   
niki5
Splišni, gre za preiskavo kri za F in TSH, ki jo naredijo vsakemu novorojenčku, ponavadi vzamejo tisti dan, ko greš domov. Jaz sem vedno imela to za neko preventivo.. no sedaj pa se je drugače obrnilo... Ne vem več kaj naj si mislim.. moj je že prav jezen na njih, ker mu ni jasno zakaj bi že tretjič dajali, kaj bo sedaj drugače, ččesar že prej ne bi mogli ugotoviti..

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?