|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srček
15.1.2008 22:14:08   
polly80
pozdravljene

danes sem bila na UZ-morfologija, sem v 21.tednu.gin.mi je rekel,da na srčku vidi neko belo piko,da ne vedo kaj je to oziroma kaj lahko to pomeni in da moram čez en teden še enkrat na UZ in če jo bo še takrat videl,moram k kardiologu.me je malo prestrašil,pa me zanima,če ima mogoče katera podobne izkušnje..
hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srček
15.1.2008 22:27:23   
špelin@
Najverjetneje misliš ehogeno piko.
Tule najdeš nekaj o tem - sama po sebi, brez drugih znakov še ne pomeni nič nevarnega:

KLIK

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 22:35:43   
špelin@
Če znaš angleško, še malo branja:

KLIK

Prepričana sem, da bo vse ok, če je drugače dete po morfološkem pregledu b.p. - vso srečo ti želim user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 22:49:41   
polly80
spelin@ najlepša hvala za odgovor.sem prebrala.upam,da ni kaj kromosomskega,sem bila na nuhalni,pa je pokazalo zelo majhno tveganje 1:6309.
ni mi povedal kako se tej piki reče,samo ,da se ves čas vidi,pa da je naj ne bi bilo in da misli,da je kak listič na zaklopki,ni pa vedel kaj bi lahko to pomenilo.kot sem napisala,moram še enkrat na UZ.poleg tega imam zelo nizko posteljico,pa sem se še zaradi tega ustrašila.
upam,da bo vse vredu,lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?