|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srčasta maternica
7.11.2006 16:02:07   
buča
ok,to so mi ugotovili po 2 ss in 1 porodu.user posted image Kr naenkrat mam pa srčasto maternico,pa nikoli noben prej ni to poivedal,al pa kakorkol omenil.Da pa se otročki težje razvijajo,več je splavov in podobnih pizd...j!Kr neki,miljon dohtarjev me je že pregledalo,zdej je pa Handžar to ugotovu(aja v Kr)...mislim!A se to kej pove,a ne...a ma še katera tako srčasto maternico,al kaj?Ah,sej verjetno vam sploh niso povedali,tud če jo imate!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srčasta maternica
7.11.2006 16:03:17   
Anonimen
Posledica splavov je lahko srčasta oblika maternice, odvisno na kakšen način je bil narejen abortus.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 16:05:44   
Kalina
Jaz imam srcasto maternico, nisem imela nobenga SS, sam zanosit nism mogla (ni receno da zaradi maternice), ko pa sem (IVF) sem imela visoko rizicno nosecnost, in prezgodnji porod.To mi je G ze takoj povedal, ker pac otrok nima tolk prostora zaradi nepravilne oblike maternice.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 16:09:33   
Anonimen
Sem ti pozabila napisat, da je lahko pač narava se malo poigrala, ni nujno da je od splavov, se pa tud men čudno zdi, da so ti komaj zdaj ugotovili za to napako. Čeprav v bistvu ženka dobi končno podobo rodil, ko enkrat rodi, tko je men reku Dr. Merlo. In mu popolnoma zaupam.

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 16:43:06   
2 Sraki
Tudi jaz sem imela "srčasto" maternico (oz. maternična pregrada), sem bila vesela, da so mi to čist slučajno odkril, preden bi se zasekirala zaradi kakšnega ss, no mogoče tud, da sem imela, pa je bilo tako zgodaj, da nisem vedela. Sicer pa to operativno odstranijo in potem brez problema zanosiš. No vsaj pri meni je bilo tako, sedaj je z mojo maternico vse vredu, tamalcek pa po trebuhu na veliko razgraja in komaj čakam, da ga čez dobra dva meseca primem v roke. user posted image

Sicer pa dr. Tomažič v Ljubljanski stari porodnišnici to zadevo specialno odstrani (reče se, da ti naredijo histeroskopsko operacijo, operacijo septuma slo. pregrade), res da je potrebno nanj malo dlje čakati, ampak sem ful zadovoljna z njegovim delom. Si dva ali tri dni v bolnici, en teden se ti maternica še čisti in po enem mesecu lahko že zanosiš. Upam, da ti bodo zadevo čimprej odstranil in da se bodo kmalu pokazale user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2006 18:07:37   
tinkamiška
Hm kolker jst vem pregrada in srčasta maternica nista eno in isto. Srčasta ali dvoroga maternica je samo oblika maternice. Si pa mnenja ginekologov zelo nasprotujejo. Dr. Pušenjak meni, da ta oblika ne pušča nobenih posledic ne pri zanositvi, kot donositvi. Nekateri drugi pa imajo drugačne teorije.

Jst naj bi tudi imela takšno obliko, čeprav mi je to moja G omenila čisto mimogrede in sem malo težje zanosila, pa ne zaradi oblike ampak zaradi zarastlin in normalno donosila. So mi dali dva roka, taprvi 28.12. in drugi 31.12. rodila sem 25.12. Nosečnost je potekala brez problemov.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 8:13:31   
buča
ja,men je tud kuj padlo na misel,da to pa ni eno in isto...tko,da si me tinkamiška mal pomirila,ker še enega splava nebi mogla preživeti...sedaj čakam m,taprva je bla 26 dan po splavu,ful močna,sedaj je 30 dan,pa m ni in ni.Nisva pa nič delala na otročku..tko da....bomo vidl..user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2006 12:12:27   
tinkamiška
Buča, ti želim, da bi se ti sanje uresničile in nobenega zapleta več, samo še lepo novičkouser posted image

Držim pestke zate!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2006 13:13:12   
petka
Tudi jaz imam srčasto maternico. 2x zanosila brez težav, v nosečnosti pa tudi nisem imela zaradi tega nobenih problemov, le otroček je bil lažji - pa še to gotovo ne zaradi tega...

Baje to ne vpliva...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2006 16:15:53   
Anonimen
JSt imam tud srčasto obliko maternice. Je pa to ugotovila ginekologinja na nuhalni svetlini.user posted image  Prav tako prej nihče ni nč opazil.user posted image  Sem pa prvič zanosila in imela SSuser posted image , nato sem drugič težko zanosila po 2 letih poskušanj. Donosila sem normalno, imela lepo nosečnost in rodila na rok poroda. Sedaj se v tretje zopet matramo že 2 leti.

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?