|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spust trebuha v 33.tednu
7.5.2008 8:54:18   
tajči27
ojla...imam eno vprašanje pa bi prosila za pomoč...pred kratkim sem bila v bolnici zaradi lažnih popadkov in krčev..prišla sem domov v ned...v petek sem imela pregled materničnega vratu-ultrazvok..in med pregledom mi je zdravnica pritisnila na spodnji del trebuha-večkrat,da je otročku umaknila glavico..user posted image ..drugi dan,pa se je tako razbolelo,da sem komaj še hodila..zdaj pa ne boli več tako močno,kot dan po pregledu,samo čutim pa opaaaznoo razliko v tem da nosim dete zelo nizko,kot da mi bo padel ven,tudi ko hodim je to zelo moteče,včasih se komaj zravnam,križ boli fuuuull,brcanje v mehur pa je postalo grozno nadležno...kakšen je bil pri vas spust trebuha??? kako ste se ve počutile? sicer veliko počivam ampak zvečer je ta 'bolečina' grozno neprijetna..pa to špikanje in drezanje-grozno!! na trenutke komaj hodim,niti pa ne morem biti dolgo pokonci zaradi tega..kontrolo imam šele drug teden..nevem,na silo mi je zdravnica spustila trebuh s pritiskanjem dol in gor,da je videla koliko se mi matrenični vrat odpira,sicer je ugotovila da se je malo skrajšal,ampak vseeno,vse tko na silo...v bolnico sem šla z drugimi težavami,ven pa prišla z še hujšimi...imate kak nasvet,je to normalno?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spust trebuha v 33.tednu
7.5.2008 9:15:22   
Naja30
Če te tako zelo boli, pojdi nazaj. Spust trebuha ne boli tako, pa tudi prezgodaj je še.
Možno pa je, da se s tem otrok obrnil in te zdaj zbca in pritiska tja, kamor nisi navajena. Ampak kot sme rekla, na tvojem mestu bi se šla nazaj pokazat.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 9:25:04   
tajči27
ja..premišljujem o tem ja,danes se zaenkrat še lepo premikam,na vsake toliko časa čutim tak pritisk dol,tak da zdaj sploh nevem kaj naj si mislim,bom vidla kako bo tekom dneva,je pa tud da takšnih brcik nisem navajena,sam vseeno,se mi zdi da bi blo mvse drgač če bi se mi trebuh oz dete samo od sebe spustilo,kot pa zdaj to na silouser posted image '?!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 10:49:59   
žanai
Ojla!
Sem drugič noseča in se mi je trebuh sam spustil v začetku 34. tedna, pa tudi od takrat nekje me vsak dan zelo špika tam spodaj. Sem bila v skrbeh, da ne bom prekmalu rodila, pa še nisem (v torek je bilo 37. teden). Tako, da se zdaj ne sekiram več. Sem pa veliko počivala, zadari prepogostega otrdevanja trebuha sem kdaj vzela kak Buscopan in magnezij. 
Sicer pa nikoli ne veš in previdnost ni odveč ... če te kar koli skrbi, pokliči ginekologinjo in čim več počivaj.  Držim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 11:19:35   
tajči27
žanai hvala tudi tebi,danes sem pokonci že od 6-tih zj. pa zaenkrat še kar gre..ni tko groznih bolečin,sicer veliko počivam,pritisk dol se pa čuti,čist drugačen občutek zdaj se pa pozna da je tu še teža prisotna...v torek imam pregled,upam da bom zdržala do torka da mi ne bo treba nazaj prej...user posted image

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?